НАР ООД

 София, кв. Дружба 1, ул. Амстердам 3
 029786464
sofia@lada.bg
 http://www.lada.bg

 

 

 

 

Фирма „НАР“ ООД е в сферата на автомобилния бизнес от 25 години. През 2002г. ОАО“АВТОВАЗ“, Толиати, Русия се доверява на професионализма и смелите бизнес идеи на ръководството на фирмата и поверява официалното представителство на марката ЛАДА на „НАР“ ООД. В рамките на едва няколко години, фирмата съумява да изгради отлична материална база и работеща ефективно дилърска мрежа.

За кратко време продажбите на автомобили с марката ЛАДА нарастват с над 300%, а търсенето е неимоверно. Отношенията с клиентите са коректни, което много бързо води до създаване на дългосрочни и стабилни търговски взаимоотношения с представители на частния и държавния сектор.
Във фирмата са създадени прекрасни условия за работа на персонала. Всеки от отделите се ръководи от високо квалифицирани и образовани професионалисти и специалисти, които влагат най- доброто от себе си в обслужването на клиентите и работата с тях.
Фирмата разполага с два основни автомобилни центъра- в гр. София и в гр. Хасково. Всеки от тези центрове разполага с модерно оборудван автосервиз, функциониращ шоурум, склад за оригинални резервни части, административни офис помещения и всички удобства необходими и задължителни за качествено обслужване на клиенти.