НИКИ ТРАНС 08 ЕООД

с. Герман, местност Стария Мост, бул. Патриарх Герман срещу 150
0885706424
office@nikitrans08.bg
 http://nikitrans08.bg

 

 

 

 

 

Ники Транс 08 ЕООД е компания създадена през 2008г. в гр. София и се развива с динамични темпове до днес.
През годините компанията се е утвърдила в бранша на транспортните услуги и услугите със строителна механизация в гр. София и на територията на България.

Разполагаме с богат набор от тежкотоварни и лекотоварни превозни средства, както и с механизация, спосбна да изпълнява строително монтажни дейности по инфраструктурното и гражданско строителство.

Приоритет за нас са стабилните и коректни отношения с нашите партньори и клиенти. Отличителна черта в нашата работа е точното и бързо изпълнение на всяка поета задача и индивидуалния подход към всеки един клиент.
Нашата бизнес идея е да предлагаме на нашите клиенти транспортни услуги, които създават оптимални условия за развитие на техния бизнес.

Транспортни Услуги

Ники Транс 08 ЕООД притежава лиценз за международен автомобилен превоз на товари и стоки по всеки маршрут на територията на Европейската общност. Разполагаме със самосвали, влекачи с полуремаркета, ремаркета, камион с кран и др. Екипът ни може да предложи различни услуги и решения за транспорт на товари в рамките на град София и страната.

Услуги със Строителна Механизация

Фирмата разполага с тежка и лека механизация – верижен и колесен багери, комбиниран багер, челен товарач, мини челен товарач (бобкат), разнообразни по тегло валяци, както и минибагер.
Собствения транспорт на механизация до и от строителната площадка осигурява възможност за своевременна реакция.

Превоз на Строителни Машини

Ники Транс 08 ЕООД предлага логистика за транспортиране на строителни машини. Когато е необходимо да транспортирате такива машини, ще ви предложим подходящи транспортни средства и конкурентни цени. Разполагаме със специалисти с опит в транспортирането на строителни машини, които са запознати с изискванията по отношение на теглото и размерите на транспортните средства, използващи сухопътен транспорт.

Международен Превоз на Стоки и Товари

Международния превоз на стоки и товари в страни от Европейската Общност е следващата стъпка в развитието на фирмата.

2012-2015 © ИМедия Консулт ЕООД