Н И Н ТРАНСПОРТ ЛОГИСТИКА

Пловдив, Бул. Цариградско шосе
0888299523, 032660887
nnlogistics@nnlogistics.com
 http://www.nnlogistics.com

 

 

 

 

Транспортна фирма Н и Н Транспорт Логистика АД е транспортна компания със седалище в град Пловдив. Н и Н Транспорт Логистика АД основно се занимава с вътрешен и международен транспорт на товари, логистика и със спедиционни услуги. Приоритетно извършва превози от и до страните от Бенелюкс, Австрия, Франция, Великобритания, Испания, Турция. Фирма Н и Н Транспорт Логистика АД непрекъснато разширява дейността си, като е специализирана и в превоз на бързо развалящи се стоки с хладилни полуремаркета както и извършване на превоз на извъгабаритни товари.

Понастоящем дружеството има добри позиции на пазара на международни и вътрешни превози на стоки и товари и с големия си брой товарни автомобили е сред едни от най-големите международни превозвачи в Пловдив и областта. На този етап от развитието си компанията е успяла да наложи името и репутацията си на добър бизнес партньор. Фирмата има изградени делови отношения както с български, така и с чуждестранни фирми – вносители, износители и посредници, като около 80% от клиентите, с които работи, са постоянни.

Транспортни средства

Компанията поддържа собствен автопарк от влекачи и полуремаркета на водещите Европейски производители. За превозите, Международен транспорт и логистика – Н и Н Транспорт Логистика АД ползва изключително собствени превозни средства, като през периода от създаването си до днес постоянно обновява материалната си база. В момента разполага със следните видове товарни автомобили: 40 хладилни полуремаркета с двутемпературен режим – 4 хладилни полуремаркета с възможност за товарене на 66 европалета /двуетажни/ – 3 полуремаркета фургони / двуетажни / – 5 броя хенгери – 122 куб.м. – 20 броя хенгери – 115 куб.м. – 40 броя мегатрейлер – 100 куб. м. – 5 автовоза система EUROLOHR и други товарни и лекотоварни автомобили.

Контролът на флотата се осъществява от екип високоспециализирани спедитори, на чието разположение е система за 24 часово наблюдение на превозните средства в реално време и с възможност за запаметяване на движението на автомобилите във времето, което осигурява високо качество и гъвкавост на предлаганите от Международен транспорт и логистика – Н и Н Транспорт Логистика АД транспортни услуги. Така компанията постига по-пълно стремежа си да предоставя възможно най-високи качество и сигурност на своите клиенти.

Услуги

Товарните композиции с логото на Н и Н Логистика АД са често срещани и добре познати по магистралите на Европейския съюз и извън него. Компанията обслужва основно дестинации по маршрути от Западна Европа, Скандинавия, Шотландия, както и вътрешно-европейския трафик между страни като Испания, Португалия, Германия, Франция, Великобритания, Швеция, Белгия, Норвегия, Холандия, Италия, Австрия и др.

НиН Транспорт Логистика АД предоставя:

- Логистика
- Групажни превози
- Превоз на комплектни товари
- Превоз хладилни товари
- Вътрешно-европейски тежкотоварни превози;
- Транспорт на опасни товари (ADR);
- Спедиция и посреднически услуги в сферата на транспорта

От дълго време фирмата работи с немалък брой партньори от страната и чужбина в качеството си на спедитор, като посредник и консултант. Н и Н Логистика АД успешно си сътрудничи с други транспортни фирми, като от името на свои клиенти организира и им възлага извършване на превоз на товари, като подизпълнители. Основни направления по които фирмата предлага товари са от Италия, Бенелюкс, Германия, Унгария и др. за България, както и по някои вътрешноевропейски маршрути, като Англия-Германия, Франция, Бенелюкс, Скандинавия-Германия и други направления.

2012-2015 © ИМедия Консулт ЕООД