Общи условия

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПОСЕТИТЕЛИ НА САЙТА – TRANSPORTA.BG

1. Transporta.bg е електронен информационен регистър на Транспорта и съпътстващите го дейности в България. Сайта представя подробно и изчерпателно над 8000 обекта и фирми включващи – Транспортни фирми, спедиция, внос и търговия с авточасти, авто-мото магазини, автокъщи, куриерски фирми, rent a car и други.
2. Transporta.bg не носи отговорност за възможни технически проблеми свързани с достъпа до информацията в сайта.
3. Transporta.bg не носи отговорност за пропуснати ползи или нанесени вреди в следствие употребата на сайта.
4. Transporta.bg не носи отговорност за нарушени авторски права в следствие на поставени от потребителите текстове и изображения.
5. Transporta.bg не носи отговорност за достоверността и пълнотата на публикуваната от потребителите информация на сайта.
6. Регистрацията в сайта Transporta.bg е доброволна. Публикуваната, чрез нея контактна информация, ще бъде в полза и услуга на всички потребители и посетители на сайта.
7. Transporta.bg има право да изпраща търговски съобщения, по смисъла на член 5 (ал. 1) от Закона за електронната търговия, с цел предоставяне на информация свързана с промени, поддръжка и нововъведения.
8. Transporta.bg си запазва правото да премахва и заличава недобросъвестни потребители, които злоупотребяват с публикуването на информация съдържаща насилие, пропаганда, порнография, нелоялна конкуренция, компрометиращи, провокативни или обидни материали, свързани с други потребители или трети лица.
9. С регистрацията в сайта декларирате, че сте прочели условията и правилата и сте съгласни с тях.
10. Transporta.bg си запазва правото да променя по всяко време условията за ползване и съдържанието на сайта, за което не носи отговорност, ако потребителят не се е информирал и прочел последния вариант на условията.