ОМНИКАР ТРАНС ЕООД

 

гр. Плевен, ж.к. Дружба 90, Автоцентър Елмира
064688034
office@omnicar-trans.com
http://omnicar-trans.com

 

 

 

 

 

 

 Омникар Транс ЕООД предоставя гъвкави транспортни услуги с гарантирано качество от и до всички страни в ЕС.

Омникар Транс ЕООД е транспортна фирма, занимаваща се с международен превоз на товари. Фирмата  е създадена през 2007 г.  Към днешна дата разполага със собствен автомобилен парк, състоящ се от 21 композиции тип прицеп и персонал от 30 души.

 

Ние предлагаме надеждни транспортни услуги , осигурявайки връзки между фирми износители и вносители от Зaпaдна Европа и България. Опита, който сме придобили през годините, ни помага да предоставяме  изключително гъвкави услуги с гарантирано качество.

Висок стандарт и екологичност
Двигателите отговарят на последните екологични норми Euro5 и Euro6, следвайки стратегията за минимизиране на вредното влияние върху околната среда. Превозните средства разполагат със система за 24 ч. GPS проследяване и телеметрия.

Компетенция
Нашите основни компетенции са транспорт на комплектни товари (FTL), групиране на частични  пратки (LTL), транспортиране на опасни и отпадъчни материали.

Дестинации
Главните релации, които поддържаме са между България, Германия, Франция, Белгия и Холандия, но разбира се, можем да организираме транспорт и до други страни, членки на Европейският съюз, според нуждите на клиента.

Нашата цел
Основната ни цел е увеличаване мащаба на дейността, поддържане на доброто име на компанията; изграждане на компетентен екип и увеличаване на броя на транспортните средства.