ОНИКС АВТО

 Велико Търново, ул. Магистрална 29
 062628095, 0879066423
onyxauto@infotel.bg
 http://www.onyx-auto.com

 

 

 

 

“ОНИКС АВТО” ООД е създадена през 1994 година с основна дейност – продажба на нови автомобили марка OPEL и резервни части за тях. Тя е една от първите автомобилни марки стъпили на великотърновския пазар.

След изграждане на собствен, модерен търговски комплекс според изискванията на GENERAL MOTORS през 2000 година, ОНИКС АВТО става ОФИЦИАЛЕН ВНОСИТЕЛ на OPEL за България. Фирмата внася автомобили и резервни части ДИРЕКТНО от централните складове на GM за Югоизточна Европа.

След мащабна реконструкция през 2008 година, включваща шоурум и сервиз, оборудвани съгласно условията на производителите, ОНИКС АВТО става ОФИЦИАЛЕН ВНОСИТЕЛ и на Американската марка „CHEVROLET за Европа”.

На многобройните си клиенти от Велико Търново и региона фирмата предлага: резервни части и аксесоари, гаранционен и извънгаранционен сервиз за всички модели автомобили от двете марки. Предлаганите от нас услуги включват всички форми на финансиране на покупките на нови автомобили и свързаното с тях оборудване на ИЗКЛЮЧИТЕЛНО КОНКУРЕНТНИ УСЛОВИЯ.

В автосервиза има 10 работни места. Те са оборудвани според високите стандарти на GENERAL MOTORS. Работните постове за диагностика разполагат с модерна диагностична апаратура и пълна комплектация на специалните инструменти за OPELи CHEVROLET. Служителите са подготвени в центровете за обучение на GM и периодично посещават курсове за преквалификация. Даваме гаранция за извършените услуги и монтираните оригинални резервни части.

ОНИКС АВТО има сключени договори за доверен сервиз на следните застрахователни компании –

ЗПАД – „Булстрад”,
ЗД „ БулИнс” АД,
ЗПАД „ДЗИ” АД,
ЗД „Евроинс” АД,
ЗПД „Уника”,
ЗПД „Армеец”.

Фирмата залага на високите стандарти на качество и конкурентни цени. Бързината на обслужването е от особено значение за нас! Колектива на ОНИКС АВТО Ви очаква в комплекса на OPELи CHEVROLET всеки работен ден от 9 до 18 часа, събота от 9 до 13 часа.

Фирменият магазин на „Оникс Авто“ ООД предлага резервни части и аксесоари с гарантирано качество и произход при изгодни ценови условия и осъществява максимално бърза доставка. При нас ще намерите всичко необходимо за безпроблемното и комфортно пътуване с Вашия автомобил.

„Оникс Авто“ ООД е официален вносител на оригинални масла, резервни части и аксесоари за всички модели от марките Opel и Chevrolet. Разполагаме с голям избор и актуална складова наличност на оригинални резервни части и аксесоари.

При нас може да намерите на склад над 7 000 артикула на разумни цени, напълно съобразени със специфичните условия на нашия пазар, с гарантирано качество и бърза доставка. По заявка на клиент, Оникс Авто осъществява доставка в рамките на 4 дена на неналични в склада резервни части с гаранция за качество и произход.

Оникс Авто Ви предоставя и двугодишна фабрична гаранция за оригинални резервни части използвани за отремонтирването на Вашия автомобил.

Професионалното, коректно и бързо обслужване са приоритет в работата на служителите, които ще удовлетворят Вашите индивидуални желания и ще Ви дадът професионален съвет.

Сервиз

За нас, „Оникс Авто“ ООД, удовлетвореността на клиента е основен принцип и признание за добре свършена работа от наша страна. С отлично подготвените ни кадри ние се стремим да предоставим на нашите клиенти най-добрите услуги, в оптимално кратък срок и на конкурентни цени. Като официален вносител на Opel и Chevrolet, смятаме, че никой не познава автомобила по-добре от нашите квалифицирани специалисти и Ви уверяваме, че можете да се доверите на тяхното експертно мнение.

„Оникс Авто“ ООД разполага с модерна сервизна база за гаранционно и следгаранционно обслужване на автомобили от марките Оpel и Chevrolet изцяло оборудвана по стандратите на General Motors. Нашата база е разположена на главния път София – Варна и е лесно достъпна за нашите клиенти както от града, така и извън него.

Сервизния комплекс разполага с 10 подемника и още 5 допълнителни работни места, което гарантира бързото приемане и обслужване на автомобила. Отделните сектори са обзаведени със съвременни машини, техника и инструменти отговарящи на изискванията на General Motors. Като оторизиран сервиз на Opel и Chevrolet, ние следваме всички корпоративни стандарти и изисквания от страна на General Motors Southeast Europe.

Квалификация на персонала

Автосвервизът ни разполага с екип от висококвалифицирани специалисти извършващи пълната гама от авторемонтни услуги съгласно технологиите и техническите изисквания на фирмите-производители. Също предлагаме сервизни услуги за извънгаранционен ремонт и на автомобили от други марки освен Оpel и Chevrolet.

Обучение на персонала

Сервизният персонал ежегодно повишава своята квалификация в тренировъчните центрове на General Motors в България и Центъра за обучение за Югоизточна Европа в Будапеща, Унгария. Освен това ежемесечно се провеждат и онлайн специализирани обучения на сервизните техници. Отличната квалификация на персонала Ви гарантира отлично качество при ремонта на автомобила. Всички обучения са съобразени с изискванията на General Motors, които са еднакви и задължителни за дилърствата на Опел и Шевролет в целия свят.

Сервизът на „Оникс Авто” ООД има капацитета и техниката да извършва широка гама от услуги по сервизиране на всички леки и лекотоварни автомобили модели на Opel и Chevrolet, отговарящи на всички европейски стандарти, както и корпоративните изисквания на GM. Услугите извършвани при нас са на високо професионално ниво и включват:

- техническо обслужване;
- гаранция за извършения ремонт и вложените оригинални резервни части;
- пълен гаранционен и извънгаранционен сервиз за Opel и Chevrolet, както и извънгаранционен сервиз за всички -останали марки автомобили и др.;
- стенд на преден и заден мост;
- регулиране на геометрията на преден и заден мост;
- експресна компютърна диагностика;
- тежки и други специфични ремонти на отделни възли и агрегати;
- смяна на Консумативи – масла, филтри и гресиране (експресна услуга без записване);
- монтаж, демонтаж, баланс на гуми и джанти;
- тестер за спирачки;
- ремонт на ел. инсталации и електроника;
- механици – тежки ремонти;
- ремонт и профилактика на климатични инсталации;
- тенекеджийски и бояджийски услуги;
- ремонт на автомобили, претърпяли щети в резултат на настъпило застрахователно събитие;
- приемна за клиенти, кафе;
- тераса, разполага с WiFi интернет за нашите клиенти;
- предоставяне на заместващ автомобил, в случаи когато ремонтът на автомобила на клиента изисква повече технологично време;
- Rent-a-car;
- външно и вътрешно почистване на автомобила;

Оникс Авто предлага още:

- монтаж на ксенонови светлини;
- монтаж на кар аудио;
- монтаж на парктроници;
- монтаж на устроиства за автоматично вдигане на стъклата;
- монтаж на алармени системи на автомобил;
- ремонт на автоклиматици;

Заедно с техническата страна на нещата, Вашето удовлетворение е наш приоритет. Ние виждаме себе си като Ваши партьори във всичко касаещо автомобилите. Именно заради това ние Ви обещаваме още:

ще извършим бързите ремонти без предварително записване;
ще направим предварителна оценка на разходите и ще помолим за Вашето одобрение;
ще отстраним качествено всеки проблем още от първия път;
ще разполагаме с персонал, обучен по стандартите на General Motors;
ще продължаваме да обучаваме механиците си в сервиза в съответствие с прогреса в автомобилните технологии;
ще проверим автомобила Ви след излизане от сервиза, за да се уверим, че всички ремонти са изпълнени с най-високо качество;
ще Ви обясним подробно и на разбираем език какво сме ремонтирали и ще се погрижим за доументите;
Всички закупени услуги и оригинални резервни части от „Оникс Авто“ ООД са с гаранция!

2012-2015 © ИМедия Консулт ЕООД