ПАПЛОГ

 София, бул. Проф. Цветан Лазаров 2
 029707858, 0895714190, 029707857
 ilcheva@cappelen-group.com
 http://www.cappelen-group.com

 

 

 

 

Паплог е модерен логистичен център и хъб от Западна Европа за Близкия и Среден Изток. С изграждането на най- новия си терминал Паплог разполага с 7000 палетни места в темперирани складове, част от които са лицензирани за складиране на над 20 групи хранителни стоки.

Паплог извършва следните логистични услуги:

- Складиране
- Комисиониране
- Етикетиране
- Дистрибуция

Складиране

ПапЛог  ЕООД   разполага  с 4200 м ²  покрити  и  2000 м ² открити складови площи.Нашите складове са оборудвани със стелажи и „Drive – in“ системи.Част от складовете са лицензирани за складиране на  хранителни продукти;

- От 2000 г. Cappelen Logistics предлага широка гама от услуги, включващи транспорт, складово стопанство и JIT доставки.

Автомобилен транспорт

Качествена и професионална организация на международен и
вътрешен автомобилен транспорт, както за групажни пратки, така и за комплектни товари; Точност и надеждност на изпълнението.

- Като компетентен доставчик на услуги с добавена стойност , в сферата на складирането и транспорта, предлагаме пълната гама логистични услуги с индивидуални и икономически ефективни решения.

- Ние предлагаме интелигентни решения за логистика и индивидуални концепции за железопътен транспорт. Нашите железопътно свързани терминали в цяла Европа ви осигуряват най-доброто и екологично обслужване на товари.

- Фокусирани сме в автомобилни превози по шосе и комбиниран транспорт от Централна и Северна Европа до Балканите, Турция, Украйна, Централна Азия и Близкия изток.

- Специализирани логистични решения се предлагат от нашия опитен екип.

Фокусирани сме върху резултатите, чрез проактивни действия.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Международен ж.п. транспорт

“ПапЛог” ЕООД разполага с развита, утвърдена и лицензирана мрежа от партньори; предлага компетентни транспортни решения;
Предлагаме конкурентни международни тарифни условия;
Имаме сключен директен договор за ЖП превози с БДЖ;
“ПапЛог” ЕООД предлага качествена професионална организация на ЖП транспорта от изпращача до посочен краен получател в София и страната.

 

 

 

 

 

Нови проекти

Най-новият проект на фирма Паплог е  нов фармацевтичен склад, който е в процес на лицензиране.