ПИМК ООД

Пловдив, Ул. Рогошко шосе 36
032901102, 0359901103, 0893384700
office@pimk-bg.eu
 http://www.pimk-bg.eu

 

 

 

 

 

Най-голямата транспортна фирма в България и в топ 10 в Европа. Когато решите да изпратите пратка, вие търсете надежден партньор, на когото може да се доверете. Това сме ние.

Създадена през далечната 2000 година и базирана в Пловдив, „ПИМК“ ООД изгради репутация на сигурен превозвач на товари, който отговаря на очакванията на своите клиенти. Компанията ни се занимава изключително с транспортна дейност и превозва товари в България, цяла Европа, както и в части от Азия и Африка. През годините на успешна дейност  “ПИМК“ ООД успя да се установи като най-голямата транспортна компания на база транспортни ресурси и превозени товари.

За да отговори на нуждите на своите клиенти, “ПИМК“ ООД се утвърждава в сферата на международната транспортна дейност и логистика. Днес компанията е един динамично развиващ се транспортен бизнес, който извършва комплексни и прецизни транспортни и логистични операции и непрекъснато се стреми да разширява кръга на предлаганите услуги. Компетентните и мотивирани служители на „ПИМК“ ООД са тук, за да предоставят първокласно и професионално обслужване на нашите клиенти, съчетано с гъвкав и индивидуален подход, бързина, точност и коректност при изпълнение на транспортните заявки. Водещите специалисти във фирмата преминават през непрекъснати обучения както у нас, така и в чужбина. Основна цел на екипа на „ПИМК“ ООД са доволни клиенти, служители и бизнес партньори.

„ПИМК“ ООД е предпочитан партньор на пазарни лидери в редица индустрии, сред които MARS Lojistik, C.H. Robinson и Kaufland. Ние винаги сме готови на взаимно и професионално сътрудничество, а основни дестинации, до които доставяме товари са България, Гърция, Испания и Словения.

„ПИМК“ ООД ще достави вашите комплексни и генерални товари от 1 до 24 тона до всяка точка в България. „ПИМК“ ООД изготвя изгодни оферти по вътрешните релации от/за Пловдив до всички точки в страната.

 

УСЛУГИ

 

Международен транспорт

Ние сме превозвач, който отговорно работи съгласно международните стандарти и TIR и CMR конвенците. Компанията реализира спедиция и транспортни услуги за международен превоз на товари по шосе в рамките на Западна, Централна и Източна Европа. С цел опазване на околната среда и когато ситуацията и товарът го позволяват „ПИМК“ ООД има възможност да използва фериботен транспорт. В транспортните си операции компанията се специализира и в използването на жп транспорт, като основно направление е България-Германия-България.

„ПИМК“ ООД също така извършва транспортни услуги за сметка на международни логистични компании.

Във фирмата ни работят 86 спедитора, разделени в следните направления: Вътрешноевропейски транспорт; Турция; Гърция; Германия и Австрия; Франция и Португалия; Испания; България.

Услугите, които „ПИМК“ ООД предоставя са:

- Превоз на групажни товари
-  Превоз на частични и комплектни товари
- Превоз на текстилни изделия с дрехарки
-  Превоз на високообемни товари
- Превоз на хладилни товари; с 1 или 2 температурни режима
-  Превоз на инертни и насипни материали
-  Превоз на течности за хранително вкусовата промишленост, включително течности изискващи температура до 85º С при превозване
-   Превоз на горива и масла
-  Превоз на товари под АДР

За осъществяване на контрол на автопарка и качествено транспортиране на товарите, „ПИМК“ ООД поддържа постоянна връзка с автомобилите и извършва сателитно следене на камионите.

 

 

Транспорт в България

Фирмата извършва всякакви превози както по договори, така и по отделни поръчки.

Наши дългогодишни клиенти са Шенкер, Кауфланд, Фикосота Синтез, Маклер Комерс, Загорка, Каменница и много други.

 

 
Други услуги

Освен услугите пряко свързани с превоз на товари, ние можем да Ви бъдем полезни с широк спектър съпътсващи и допълнителни услуги, с които можем да спестим Вашето време.

Ние можем да Ви бъдем полезни и с:

1. Предоставяне на складови площи под наем.

2. Предоставяне на всякакъв тип услуги съпътсващи складова дейност, като:

- Товарене и разтоварване.

- Депалетизиране и палетизиране

- Стречоване

- Укрепване на товари

3. Сервизни услуги по ремонт на камиони и ремаркета.

4. Разполагаме със собствен тракер за съдействие при пътно транспортни аварии и произшествия.

 

Строителни услуги

ПИМК е член на Камарата на строителите в България. Извършваме следните услуги:

- Изкопни работи
- Насипни дейности
- Вертикална планировка

Разполагаме с:

- 20 верижни багера от 21 до 52 тона, част от тях са оборудвани с рипери и чукове
-  Грейдери
-   Булдозер 24 тона
- Валяци, съответно 8, 12 и 14 тона

Фирмата има на разположение 4 кариери за производство на инертни материали.

 

Строителна техника под наем

За Вашите строителни работи можем да Ви предоставим строителна техника под наем.

За Вашите строителни работи можем да Ви предоставим строителна техника под наем.

На Ваше разположение са:

- Верижни багери от 21 до 52 тона, част от които са оборудвани с рипер и чук
- Булдозер 24 тона
- Валяци 8, 12, 14 тона
- Трошачки за камъни с различни капацитети
- Сита за пресяване и сортиране на камъни
-  и много други

 

Логистика

„ПИМК“ ООД се стреми да постига оптимална организация и максимална ефективност при извършване на логистичните си операции. Ние предоставяме вътрешни и международни превози за клиенти от всякакъв мащаб, като се стремим да обърнем внимание индивидуално на нуждите на всеки наш клиент. С богатия ни автопарк и собствени логистични складове в различни държави нашите клиенти могат да се възползват от едно от най-добрите съотношения между цена и качество.

Предоставяме следните услуги.

Разтоварване на пълен камион/и в наш склад и последващо изпращане на съответни части от стоката по различни дестинации спрямо изискванията на клиента;

Набиране на малки партиди на един и същи клиент от различни товарни адреси до набиране на пълен товар за камион и изпращане към разтоварен адрес;

Събиране на малки партиди от различни клиенти до набиране на пълен товар и изпращане до друг наш склад или разтоварни адреси на клиентите

За Ваше удобство предоставяме всички съпътстващи складови дейности като:

-  Товарене и разтоварване.
- Депалетизиране и палетизиране
-  Стречоване
- Укрепване на товари

 

ПАРТНЬОРИ

През годините десетки български и международни компании се довериха на „ПИМК“ ООД. Успешните ни партньорски отношения са базирани на взаимен търговски интерес, коректност и качествена работа.

“ПИМК“ ООД винаги се стреми да предложи най-доброто съотношение между мобилност, качество на услугата и цена.

Сред нашите партньори са:

- C.H Robinson

- Mars Logistics

- Omsan Logistic

- Kaufland

- InterFashion

- Rhenus Logistics

- Daimler

- Minoan Lines

- Lorry Rail