ПРИМЕКС ЕООД

 

София, бул. Ботевградско шосе 275
070010122
 info@primex-bg.com
http://www.primex-bg.com/

 

 

 

 

 

Компанията Примекс е създадена през 1997г. в гр. Шумен с основен предмет на дейност внос и търговия с автомобилни гуми.  Днес Примекс е лидер на българския пазар в областта на вноса и дистрибуцията на всякакъв вид гуми за леки и товарни автомобили, автобуси, селскостопанска, строителна, индустриална и специализирана техника. Компанията се радва на доверието и лоялността на своите клиенти, както и на голямо международно признание от страна на своите партньори – световноизвестни производители като Goodyear, Michelin, Pirelli, Hankook, Matador, Petlas и др.

Модерните търговски и сервизни центрове на Примекс са в цялата страна – София, Пловдив, Варна, Шумен, Бургас, Русе, Велико Търново и Добрич. Днес Примекс разчита не само на търговска дейност, но и на широка гама от сервизни услуги за леки и лекотоварни автомобили – регулиране на преден и заден мост, преглед ходова част, ремонти по окачването, регулиране на фарове, смяна на масла и др. Сервизите са оборудвани с последно поколение специализирана техника и инструменти и в тях работят висококвалифицирани професионалисти.

Примекс предоставя най-съвременни условия за връзка с многобройните си клиенти. Към компанията функционира център за обслужване на клиенти, който осигурява входяща комуникация чрез всички канали – национален телефонен номер, мейл и чат.

 

Визия

Предпочитан партньор за всички клиенти и доставчици. Уважавана и престижна компания – еталон за качество и професионализъм.

 

Мисия

Ние не сме просто доставчик на гуми и сервиз, ние сме близо до вас, разбираме вашите нужди и даваме цялостни решения. Ние сме вашият ДОВЕРЕН ПАРТНЬОР НА ПЪТЯ.

 

УСЛУГИ

Центрове Примекс разполагат с най-съвременно техническо оборудване и сертифицирани специалисти, които да обслужат всеки автомобил.

- Услуги – гуми
- Автосервизни услуги
- Годишни технически прегледи

 

ГУМИ:

  1. Гуми за леки автомобили
  2. Лекотоварни гуми
  3. 4×4 / SUV гуми
  4. Летни гуми
  5. Зимни гуми
  6. Всесезонни гуми
АКУМУЛАТОРИКогато купувате акумулатор от Примекс, получавате:

- Безплатна проверка на зарядната система на автомобила

Ще проверим зарядната система на автомобила Ви, за да сме сигурни, че вашият нов акумулатор ще се зарежда нормално и че ще можете да го ползвате спокойно при всякакви климатични условия. В случай че зарядната система на автомобила не работи правилно, ще Ви насочим към специализиран сервиз, където да бъде поправена. След това ще монтираме Вашия нов акумулатор с гаранция.

- Безплатен монтаж на място

При закупуване на акумулатор от Примекс център, ще го монтираме безплатно.

Предимства на акумулаторите Platin от Примекс:

-   Дълъг живот и издръжливост при тежки условия
-  Безпроблемно стартиране и при много ниски температури
-  Плочи с калциева сплав – по-устойчиви на корозия и саморазреждане
-  Не изискват допълнителна поддръжка.

 

Сервизни центрове – Виж повече!