ПЪТНА ПОМОЩ БЛАГОЕВГРАД – DANI AUTO

Благоевград, ул. Зелендолско шосе
0892 211 711 / 0899 189 486
danata_90@abv.bg
 https://www.facebook.com/Daniauto90

 

 

 

 

Пътна Помощ Благоевград предлага денонощно бързи, компетентни и висококвалифицирани услуги за Вашeто превозно средство независимо да ли е автомобил, джип, пикап, ван, лекотоварен автомобил или бус. Занимава ме се с извършване на услугата Пътнa помощ и транспортиране на всякакви видове превозни средства, автомобили след ПТП


 

 

 

 

 

 

Пътна Помощ Благоевгрд разполага с всички необходими технически средства и оборудване за навременно реагиране според нуждите и желанието на клиента. Мотото на екипа на Пътна Помощ Благоевград е бързодействие, корекност, лоялност към нуждаещите се на пътя клиенти. Пътна Помощ Благоевград извършва услугата Пътна помощ на територията на цяла България, Македония и Гърция и главно път Е-79. Услугата Пътна помощ се предлага денонощно и се извършва от компетентен и квалифициран персонал. Предлагаме още транспортни услуги и насочване към специализирани сервизи.


 

 

 

 

 

 

Пътна Помощ Благоевград предлага международен транспорт на превозни средства и друга техника с маршрути за и от територията на Р България, като се съобразява с условията на своите клиенти. Тази услуга се предлага само с предварителна заявка и договорка с клиента.

2012-2015 © ИМедия Консулт ЕООД