ПЪТНА ПОМОЩ БОТЕВГРАД

Ботевград
0887558150, 0878558152

 https://auto-betina.com

 

 

 

 

Извършва денонощно превозване на всички леки и лекотоварни автомобили в региона на:

- Ботевград
- Правец
- Мездра
- Автомагистрала Хемус.