РАЙС ООД

 гр.Русе, ул.Александровска 1, вх. Б, ет. 4
0889625545, 0879393938, 0884427661
 rais_rs@abv.bg

 

 

 

 

 

 

РАЙС ООД е агенция за митническо обслужване и спедиция. Ние имаме над 15 годишен опит на пазара и предлагаме цялостен пакет от услуги, като по този начин затваряме кръга от нуждите на нашите клиенти.

Какво получавате:

Осигурявате си спокойствие. Нашите усилия са насочени изцяло към клиента. Получавате необходимото внимание и пълноценно обслужване, като се стремим максимално да облекчим работата ви. Така ритъмът на вашия бизнес не се нарушава. С нас всичко е безпроблемно и леко.

Спестявате време. Досадните процедури вече не са ваш ангажимент. Спокойно можете да ги прехвърлите на нас. Организиране на подходящия за вас транспорт, оформяне на митнически документи, представянето им пред митническите органи и всички дейности и процедури в тази област – това е наша работа.
Получавате пълно обслужване – от вашата идея за внос или износ на стоки, пълната информация за всички необходими документи и сертификати за стоката, начина на доставка, вид и цени на транспорт до реализацията – спедиция и цялостно митническо обслужване.

Нашите клиенти са спокойни, защото знаят, че ние ще свършим всичко вместо тях. Дори да отсъствате от страната ние ще се погрижим за всичко това.

Информирани сте винаги, когато имате нужда. Безплатно предоставяме правна информация за митническите режими и процедури, необходима за осъществяване на вашите сделки, както и консултации за най-лесния и удобен за вас начин за транспортиране на стоките.

Интересите ви са напълно защитени. Предоставяме бързо и качествено обслужване за цялата страна. Нашите контакти и отношения с голям брой транспортни фирми и митнически агенции са изградени и имат най-стабилната база – професионализъм и доказана във времето коректност.

Преференциални цени за постоянните ни клиенти.

 

МОТО НА РАЙС: КЛИЕНТ, ЗА КОГОТО СА ПОЛОЖЕНИ ДОБРИ И ПРОФЕСИОНАЛНИ ГРИЖИ, Е ПО-ЦЕНЕН ОТ КАКВАТО И ДА Е СУМА, ДАДЕНА ЗА РЕКЛАМА !!!

 

Какво предлагаме:

- Международна и вътрешна спедиция на цели и групажни пратки по всички релации. За целта фирмата има сключени договори с транспортни фирми и компании, за превоз по въздух, суша и вода. Екипът ни от специалисти ще ви консултира за най-лесния и удобен за вас превоз.
- Комплексно митническо обслужване, включващо:
- Изготвяне на митнически документи
- Митническо представителствo
- Складиране
- Издаване на становища от МИ
- Консултации по всички митнически режими и процедури
- Преводи и легализация
- Застраховки – всички видове
- Изготвяне и подаване на Интрастат декларации – статистическата дейност на вътрешно-общностната търговия със стоки между България и страни от ЕС изисква подаването на Интрастат декларации. Ние ви предлагаме и тази услуга – обработка на документите, изготвяне и подаване на декларациите. Така спестяваме вашето време и усилия.

 

Мисия

Ние сме:

- Коректни.
- Компетентни.
- Конфиденциални.
- Очакваме вашите въпроси.
- Готови сме да предоставим информацията, която ви интересува и перфектното обслужване, от което се нуждаете.

Ако търсите точно такъв партньор,  на който искате да имате 100 % доверие,  обадете се на РАЙС ООД –  Вашият митнически агент и Спедитор!