РОНИС ТРАНС ЕООД

Дупница, ул. Фенерка 19
0895977494

 

 

 

 

 

Фирма РОНИС ТРАНС ЕООД се занимава с товарен автомобилен транспорт.

Услуги:

- транспортни услуги

- складова дейност

- спедиторска дейност.