РУСЕ ЛОДЖИСТИКС ООД

 Русе, Бул. Трети Март 46
 024259997, 0888885758
office@ruselogistics.com
 http://www.ruselogistics.com

 

 

 

 

 

 

 

Русе Лоджистикс ООД е млада компания, създадена през 2012 год. от екип, практикуващ вече 15 години в областта на транспорта. Компанията специализира в предлагане на логистични решения по направления Румъния, Балканските страни, Източна Европа и Скандинавия. Чрез складови бази в град Русе и София предлага гъвкави модели и персонализирани решения за дистрибуция.

Повече от оператор или склад, Русе Лоджистикс ООД предлага от край до край подкрепа за управление на веригата за доставки.

Профил на компанията:

Име: РУСЕ ЛОДЖИСТИКС ООД
Локация: България
Главен офис: гр. Русе
Склад: Дистрибуционен център 24h/7d, гр. Русе, бул. „Трети Март“ 46

Акцизен склад: Пристанище Русе Запад със собствен ЖП коловоз

Агентски складове в България: София, Плевен, Пловдив, Варна, Стара Загора, Разград

Румъния: Букурещ, Търговище

Дания: Хелеръп, Копенхаген и Хернинг

Агентска мрежа: 515 офиса в 187 държави

Бизнес сектор: Трета страна по доставки – TPL, приемане – издърпване, складиране и дистрибуция на пратки, спедиция и логистично консултиране.

Мисия: Да развиваме и поддържаме дългосрочни партньорства с клиенти, като се стремим непрекъснато да добавяме стойност към техните операции.

УСЛУГИ

R-Net обхваща всички услуги за превоз на сухопътни пратки на територията на България, както и сухопътен превоз на пратки от 1 до 33 евп от и до всички Балкански страни.

Чрез 24 часово работно време на буферни складови зони в Букурещ, Русе, София, Пловдив, Варна, екипът ни се грижи за изпълнението на оптимално бърза доставка на разумна цена.

Оперираме ежедневна групажна линия между България и Румъния. Във всеки един момент сме в състояние да предложим организиране на Вашата пратка от и до Румъния, като се погрижим за всички съпътстващи документи и Ви държим информирани за позицията на Вашата пратка почасово.

Автопаркът ни се състои от превозни средства с капацитет от 1 т, 16 куб.м. до 22т. 120 куб.м. , тип бус, камион с ремарке и полуремарке.

Разполагаме с възможност за превоз на опасни, чупливи, скъпи и отпадъчни стоки.

R-Direct включва пратки по въздух, море и суша, от всякакъв размери и форма, до всяка една точка на света.

В сферата на нашият опит и познание са мултимодален, жп, авио и морски транспорт. R-Direct обхваща и подготовката на документи за превоз на стоката, като съпровождаща част от услугата.

СУХОПЪТЕН ТРАНСПОРТ – Частични и цели товари до/от 47 държави.

ВЪЗДУШЕН ТРАНСПОРТ – Икономични и експресни решения за изпращане на пратки по цял свят на разумна цена с подбрани авиокомпании. Гарантираме доставка на време, консултанти на Ваше разположение и най-подходящата за Вас услуга, разбира се на достъпна цена. Въздушните товарителници e-AWB се получават по мейл, преди отпътуването от летище, а доказателството за доставка е непосредствено на разположение.

ЖП ТРАНСПОРТ – Русе Лоджистикс ООД разполага с ЖП Терминал за директно разтоварване в сух склад. Предлагаме международна и вътрешна спедиция, комбиниран и мултимодален транспорт.

МОРСКИ И РЕЧЕН ТРАНСПОРТ – Добрите ни партньорски отношения с контейнерни линии и агенти ни дават възможност да транспортираме Вашите пратки от и до всяка точка на света, както и да предложим най-добрите варианти за транспорт.

FCL/LCL – комплектни и групажни контейнери;
Проектни транспорти;
За транспорт Доставка врата-врата;
Митническо агентиране;
Електронно митническо освобождаване – NCTS;
Консултации;
Застраховане;
Опаковане;
За допълнителна информация за морски транспорт бихте могли да се обърнете към:
Росица Димитрова и Кристиян Кръстев: 082 52 60 80 и 02 425 997, office@ruselogistics.com

Логистичната ни база е разположена в близост до магистрална артерия Е85 и Е70 и на Околовръстен път Русе.

Складова база 1 е предназначена за cross docking манипулации, както и за бързо-оборотни стоки на вход и изход. Наличен е сертификат за складиране на хранителна стока.

Складова база 2 е с капацитет 1000 кв.м закрита площ за дълготрайно складиране и 2000 кв.м открита площ, както и разполага с ЖП терминал, в непосредствена близост до Пристанище Русе Запад. Налична възможност за директно претоварване вагон – склад, вагон – камион, както и извършване на всички логистични услуги.

Основни услуги, които предлагаме са: Договорна логистика, Cross-docking, товарно-разтоварни операции, управление на поръчките и комисиониране, опаковане, палетизиране, етикиране.

За допълнителна информация бихте могли да се обърнете към нашите служители:
Диян Минков и Росица Димитрова на 082 52 60 80 и office@ruselogistics.com

Русе Лоджистикс ООД е генерален представител на агенска мрежа PFI Network за България.

R-Agents: 515 офиса в 187 държави, чрез които предлагаме комплексни транспортни оферти в глобален обхват.

Нашите партньори са стратегически разположени по всички главни летища и пристанища на 6 континента.

В България разполагаме с изградена вътрешна мрежа hub-spoke чрез партньорство на складови и дисрибуционни центрове в 7 големи града.

За да сте сигурни, че Вашата пратка ще пристигне местоназначението си безопасно и надеждно , ни позволете да Ви посъветваме и да определим заедно най-доброто решение за Вас.

PFI Networks e сплотен колектив от малки и средни компании, работещи гъвкано и целенасочено за изпълнение на поставените цели.

Целогодишно асоцията и нейните членов са инициатори на различни социални събития в помощ на всички деца в нужда по цял свят.