САРА 03 ООД

 

Драгоман, местност Друм, главен път І8
0893244978
sara03@mail.bg

 

 

 

 

 

 

Бензиностанция Сара 03 се намира в град Драгоман, на главен път І8 в местността Друм. Централният офис на фирмата е в град София.

Сара 03 ООД работи нон-стоп и предлага екологично чисти горива, чието качество е максимално добро. В бензиностанцията можете да заредите бензин от вида, подходящ за Вашия автомобил, което гарантира по-дълъг живот на двигателя и по-нисък разход на гориво.

Фирмата съществува от 2010 година и предлага:

  •     Бензин от най-търсените в България видове – 4 броя колонки за зареждане на МПС.
  •     Дизелово гориво – 1 колонка.
  •     Пропан-бутан газ – 1 колонка.
  •     2 броя комбинирани колонки за двустранно зареждане на автомобили и превозни средства.

Тук се предлага и услугата помпане на гуми.

Кафе в бензиностанцията край град Драгоман

В бензиностанцията край град Драгоман има и кафене, в което шофьорите могат да отдъхнат по време на дълъг път. Тук се предлагат различни топли напитки, безалкохолни питиета, сладки и солени пакетирани храни, закуски, шоколади и много други. Продават се, съща така, карти на България или на отделни региони от страната. То е с категория „Една звезда“ и има места за сядане както вътре, така и навън. Капацитетът му е 44 места, а управител е г-н Добрин Добрев.

В обекта на Сара 03 може да се плаща както в брой, така и чрез ПОС терминал, което е улеснение за много от клиентите на фирмата.

Бензиностанция Сара 03 ООД отговаря на всички нормативни разпоредби и изисквания за опазване на околната среда, спазени са всички изисквания за правилно съхранение на горива, за улавяне на бензиновите пари и за останалите дейности, които се извършват тук.

Не се колебайте да се свържете с фирма Сара 03 ако имате нужда от допълнителна информация относно дейността и предлаганите видове бензин и горива.

И не забравяйте, ако пътувате в областта на Драгоман, отбийте се в бензиностанция Сара 03, за да отпочинете и да заредите автомобила си.