СЕА КАРС ЕООД

гр. Сандански, Главен път E79
0888171771,  074631911
info@sea-cars.com
http://sea-cars.com

 

 

 

 

 

 

СЕА КАРС ЕООД е основано през 2004 година в гр.Сандански, област Благоевград и стартира дейността си като търговски представител на „София Франс Ауто” – официалният представители на AUTOMOBILES PEUGEOT за България. Компанията получава правата за продажба на нови автомобили и резервни части, както и предоставянето на сервизни услуги за югозападна България. От самото начало СЕА КАРС ЕООД упражнява своята дейност в търговски и сервизен център “Blue box” , изграден съобразно корпоративните стандарти на PEUGEOT с въведена френската система за мениджмънт и контрол на сервизния труд.

Следвайки амбицията си за разширяване присъствието си на пазара за нови автомобили и сервизни услуги в района, през 2012 година Дружеството пристъпи към подписване на договор за официално представителство на китайската марка автомобили GREAT WALL за автомобилите и, произведени в България. Изключително богатата продуктова гама от различни типове автомобили направи марката атрактивна. Това от своя страна постави пред нас предизвикателството да поддържаме високи стандарти в обслужването на нашите клиенти.

Инвестиционната стратегия на СЕА КАРС е насочена към постоянно развитие на търговската и сервизната мрежа и подобряване на обслужването. В началота на 2017 година подписа договор за официално представителство с КИА МОТОРС БЪЛГАРИЯ, вносителят на автомобили от водещият южнокорейски производител КИА. За целта посторихме допълнителни търговски площи и утилизирахме съществуващите сервизни, съобразно корпоративните принципи на нашите парнтьори.

В средносрочен план дружеството възнамерява да продължи инвестициите си в развитие на дейността си.

За времето на своето съществуване “СЕА КАРС” ЕООД се утвърди като надежден партньор за собствениците и ползвателите на автомобили от всички видове и марки, с който Дружеството влиза в делови взаимоотношения. Компанията активно е ангажирана с принципите за постоянно поддържане на високото ниво на професионализъм и грижа за клиента. С мисъл за бъдещите поколения и опазването на природните ресурси, “СЕА КАРС” ЕООД прилага интегрирана политика за управление на качеството и околната среда.

 

 

Автомобили

Разгледайте предлаганата от нас гама автомобили и научете повече за отделните модели!

Peugeot – Виж моделите

Kia – Виж моделите

Great Wall – Виж моделите

 

 

 

 

Гаранционен сервиз:

СЕА КАРС разполага с необходимото оборудване,специалисти и широко гама от авточасти на склад за да обезпечи гаранционните ремонти на всяка от предлаганите марки,съобразно индивидуалните условия на всяка една от тях.

Извънгаранционен сервиз:

 Бърз сервиз: тъй като ценим времето ви, ремонтните операции се извършват за по-малко от един час. Поддържа постоянна наличност от резервни части и консумативи. С или без резервация, удобството ви е гарантирано: не е необходим предварително записан час, но ако за вас е по-удобно, можете да запишете час по телефона . Вратите на бързият ни сервиз са отворени за Вас и Вашия автомобил от понеделник до петък.
Задълбочен сервиз: Предлагаме на клиентите си пълно обслужване на всички механични агрегати на автомобила. Сервизите разполагат с най-съвременна апаратура за диагностика и отстраняване на повреди в електрониката и електрооборудването. Работи се с диагностичните системи за всяка една от предлаганите марки автомобили, която позволява диагностика на автомобилите в реално време от техническите платформи на автомобилните производители.

 

 

Работно време:

Понеделник – петък
9:00 – 18:00 h

Събота – Почивен ден
Неделя – Почивен ден