СИКО ТРАНС ООД

София, ул.Николай Хайтов 3А
029758383
office@sikotrans.com
 http://www.sikotrans.com

 

 

 

 

Сико Транс АД осигурява цялостни решения за международен и вътрешен транспорт, дистрибуция, спедиране и складиране. Със своята широкомащабна мрежа от партньори и агенти в Европа, компанията извършва високопрофесионални услуги чрез сигурен, навременен и изгоден транспорт от врата-до-врата на цял, частичен и групажен товар на територията на Европа.

Нашата цел е да изградим дългосрочни връзки с клиентите си, чрез извършване на отлични услуги и предлагане на креативни решения, с които да намалим транспортните разходи и да допринесем добавена стойност на вашия бизнес.

Ние вярваме в извършвантето на високо качествени услуги чрез поддръжката на стриктен транспортен мениджмънт, ефективни комуникации, водещи ИТ-решения, и не на последно място всеотдаен и изключително опитен професионален екип.

Сико Транс АД е част от група дъщерни компании предлагащи качествени услуги за сухопътен транспорт, спедиция и скадова дейност.

УСЛУГИ

Сико Транс специализира във вътрешен транспорт на територията на България и в международната доставка на стоки от врата-до-врата.

Компанията разполага със собствени бордови камиони, както и хладилни с мултитемпературни помещения сертифицирани по FRC, поддържащи температура от -30 до + 30 градуса.

В допълнение, компанията също менажира камионите на наши близки партньори, които минават през същите стриктни методики на обучение, пряк контакт с шофьора и постоянен GPS контакт, което ни позволява извършването на следните транспортни услуги:

Цели товари – Сико Транс предлага бърз, надежден и изгоден превоз на товари в цяла Европа.

Благодарение на обширната ни мрежа от партньори в Европа, компанията е в състояние да оптимизира всеки транспорт и предложи конкурентни/атрактивни ценови трарифи, високо качество и минимална вреда към околната среда.

Частични товари – Сико Транс предоставя директно събиране и доставка на частични товари на атрактивни цени и кратък транзитен период.

Чрез широкомащабната мрежа на танспортни партньори и спедиторски агенции, компанията е способна да оптимизира частичните товари и поради това предложи конкурентна цена, качество на транспорта и защита на околната среда.

Опасни стоки (АДР) – при работа с опасни стоки, приоритет е сигурността и затова стриктно се спазват изчерпателните инструкции, за да се предотвратят инциденти и неправилно боравене със стоката.

Нашите шофьори са правилно обучени, сертифицирани и превозните средства са оборудвани според изискванията на Европейско Общностните стандарти.

Стоки под температурен режим – Сико Транс специализира в логистиката на стоки под температурен контрол, което изисква спазването на стриктни правила по време на целия превоз с цел поддръжка на високите стандарти и качество на стоките.


View Larger Map