СИРИУС ЕЛ ТРАНС ЕООД

гр. Кърджали, бул. България 101 – офис и склад
0887706533, 0878798001
office@siriustrans.comwww.siriustrans.com 

 

 

 

 

 

Товарът ви е в сигурни ръце!

Фирма „Сириус Ел Транс“ ЕООД е базирана в град Кърджали и стартира своята дейност в началото на 2013 година. След реализиране на проекта за създаване на транспортна фирма, която да задоволи нуждата от транспортиране на увеличаващият се обем от товари, успяхме за обновим и оптимизираме автопарка, като в момента разполагаме с тежкотоварни камиони за превоз на товари до 24 тона. На този етап можем да гарантираме сигурен и експресен транспорт (до 2 тона или 6 европалета) от и до всяка държава членка на Европейския съюз. Сигурността за доставка на всеки товар се гарантира от опитните ни професионални шофьори и модерната система за проследяване (GPS), с която е оборудван всеки камион. При заявка всеки наш клиент може да получи достъп за проследяване на товара в реално време, което ни нарежда крачка пред конкурентните фирми в страната.

УСЛУГИ:

  • Сигурен транспорт , онлайн заявка и GPS проследяване 

Мотивирани от идеята да предоставим на клиента професионална услуга на европейско ниво, успяхме да сформираме професионален екип от квалифицирани шофьори, които с труда си ежедневно спомагат за изграждане на доверие във „Сириус Ел Транс“ ЕООД. Списъка с корпоративни клиенти е доказателсто за високото ниво на предлаганите логистични услуги. Тук трябва да отбележим, че постоянно следваме целта за развитие и разширяване на дейностите, които предлагаме. Искрено благодарим на всички наши клиенти и партньори, които ни избраха сред множеството от фирми предлагащи подобна дейност. Винаги сме, и ще продължаваме да правим необходимото, за да отговорим на високите изисквания на всеки клиент.

  • Оптимални цени и прозрачно ценообразуване

Цените за певоз на товари, които „Сириус Ел Транс“ ЕООД предлага на своите клиенти са съобразени с тонажа на заявената пратка и текущите цени за разход на гориво. Предлаганите от нас цени за километър пробег можете да разгледате подробно в посочените таблици. Таблиците с цени за транспорт се актуализират при всяка промяна в цената на дизеловото гориво.

  • Транспорт на готова продукция

От създаването на фирмата до днес успяхме съществено да разширим своя автопарк и се наложихме, като доказан и надежден превозвач на териториятана страната и Европа. В момента работим, с някои от ключовите за Област Кърджали фирми, като: „Пневматика Серта“ АД, „Кирково“ ООД, „Джебел – 96“ ООД , „Имерис Минералс България“ АД, „Форс 81“ ООД, ЕТ „ИМИ-Попанастасов“, „Александър Логистикс“ ООД, „ВМВ-Метал“ ЕООД, „ГТМ-Ангел Балевски Холинг“ АД, „Данник“ ООД, „Трансленд“ ООД и други, като подсигуряваме нуждата им от постоянни доставки на суровини, пряко свъзани с производствения процес, както и експедицията на готова продукция в рамките на страната и чужбина.

  • Съдейстие при организация на транспорта

  След като сте проучили пазара, избрали сте дестинация и фирма за превоз на товара, то най-вероятно ще се наложи да предоставите допълнителни данни за товара. Това обикновено се извършва или от вас, или от фирмата – сътрудник, която сте наели. Изчислява се количеството на товара, неговият обем и цена, която ще е необходимо да заплатите за извършването на тази услуга. В случай, че при уреждане на логистиката възникне някаква неяснота, фирма „Сириус Ел Транс“ ЕООД, гарантира пълно съдействие по резрешаване на случая и съпътстващите го дейности.

 

  • Товаро-разтоварни услуги с мотокар

2012-2015 © ИМедия Консулт ЕООД