СИ ТРАНС ЕООД

Пловдив, бул. Кукленско шосе 7 А
0898205585, 0898217281
sitrans@mail.bg
 http://sitransbg.com

 

 

 

 

СИ ТРАНС ЕООД е създадена през 2006 г. като правоприемник на дейността на ЕТ Станчо Иванов и е с дългогодишни традиции в областта на сухопътния международен транспорт на товари. Седалището на фирмата се намира в град Пловдив, България. Тук се помещава Централата с основната административна и сервизна част: диспоненти, диспечери, счетоводен отдел, сервиз.

ДЕЙНОСТ
СИ ТРАНС ЕООД разполага с различни видове ремаркета, пригодени за превози на бордови, открити, контейнерни, извън габаритни товари и товари по ADR. Фирмата спечели доверието и поддържа отлични икономически взаимоотношения и сътрудничество с множество български и европейски компании, благодарение на точността и коректността в обслужването.

РАЗВИТИЕ
В последното десетилетие фирмата бележи траен ръст на предлаганите услуги като увеличава автомобилния парк и разширява спектъра на предлаганите дейности. От 2011 г. извършваме международен превоз до съседните на България страни като Македония, Румъния и Гърция. През 2014 г. развихме дейността си вече и в целия Европейски съюз. Основни направления са – всички страни от Европейския съюз.

ОПИТ
Натрупаният опит в последните 10 години ни дава основание да твърдим, че СИ ТРАНС ЕООД предлага обслужване по максимално бърз и ефективен начин ОТ и ДО ВСИЧКИ СТРАНИ от ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ. Извършваме международен транспорт по релации в рамките на ЕС при спазване на действащите регламенти и режими.

ПРЕДИМСТВА
Стараем се да създаваме за клиентите си оптимални транспортни схеми, които да отговарят на Вашите специфични изисквания и потребности. За сигурността на товара и безопасното пътуване, автомобилите ни винаги се движат с двама професионални шофьори, като движението им подлежи на 24-часово GPS проследяване. Всеки един автомобил разполага със задължителна мобилна връзка и необходимото техническо оборудване.

ЕКИП
СИ ТРАНС ЕООД държи както на професионалния автопарк, така и на безупречния екип от енергични и висококвалифицирани, с дългогодишен стаж и опит специалисти в областта на спедицията, логистиката и транспорта, които смело можем да наречем професионалисти. Те са обучени и готови да реагират по най-добрия начин на всякакви ситуации свързани с превоза на товарите и ще ви обслужат с усмивка, бързина, точност и коректност при изпълнение на транспортните заявки.

МИСИЯ
СИ ТРАНС ЕООД не спира и ще продължи да полага непрекъснати и системни усилия за оптимизиране на работния процес, усъвършенстване на предлаганите услуги и развитие на транспортния бизнес. Поемаме отговорността да отговаряме адекватно, гъвкаво и с индивидуална насоченост на всяка потребност на нашите клиенти и партньори, както и на предизвикателствата в бранша. Щастливи сме, че си извоювахме добър авторитет и отлични постоянни клиенти. Отворени сме и за ново сътрудничество, в което да вложим придобития опит, грижа и компетентност.

 

СИ ТРАНС ЕООД предоставя професионални транспортни и спедиторски услуги с мисъл и грижа за клиентите и стриктно следи за оптимизацията и контрола върху извършените доставки. Фирмата разполага с различни видове ремаркета, пригодени за превози на бордови, открити, контейнерни и извън габаритни товари и товари по ADR. Предлагаме пълен набор от транспортни услуги и логистика в България и Европейския съюз.

Може да ни се доверите за следните видове транспортни услуги:

Превоз на товари по ADR
Превоз на машини
Транспортни услуги с открити полуремаркета
Международна спедиция
Международен транспорт
Товарни превози

АВТОПАРК
Транспортна фирма СИ ТРАНС ЕООД разполага с влекачи MERCEDES ACTROS с различни видове ремаркета и полуремаркета, пригодени за превози на бордови, открити, контейнерни, извън габаритни товари и товари по ADR.

Фирмата разполага с нови камиони MERCEDES ACTROS и MAN, бордови, с тристранна щора, дължина 13,60 м. товаропоносимост до 24 тона.

 

Складова база:

Разполагаме със собствена закрита складова база с площ от 180 кв.м.

 


View Larger Map