СКАНИЯ БЪЛГАРИЯ ЕООД

 София, с. Герман, ул.Манастирска воденица 5
 029705400
aftersales@scania.bg
 https://www.scania.com

 

 

 

 

 

SCANIA В ЕДИН ПОГЛЕД

Scania е глобална компания, която предлага продажби и обслужване в повече от 100 държави. Също така предлагаме финансови услуги на много пазари, с производствени звена, разположени в Европа, Южна Америка и Азия.

45 000 СЛУЖИТЕЛИ

С 18 400 служители в продажбите и обслужването в световен мащаб, Scania е стратегически разположена в рамките на дейността на нашите клиенти в 100 страни по целия свят. Главният ни офис се намира в Сьодертеле.

НАУЧНО-ИЗСЛЕДОВАТЕЛСКА ДЕЙНОСТ

С 3500 служители, които работят в сферата на научно-изследователската дейност, нашата цел е разработването на висококачествени продукти и решения за конкретни търсения на клиентите, с кратки срокове за реализиране на идеята.

ГЛОБАЛНИ УСЛУГИ

Централният отдел за продажби на Scania е базиран в Сьодертеле, с офиси в Индия, Латинска Америка, Русия и Китай. Съоръженията за доставка на резервни части са разположени в Опглабек, Белгия, Сингапур и Винхедо, Бразилия.

НАШИТЕ ОСНОВНИ ЦЕННОСТИ

Нашият успех се базира на ключови ценности – Клиентът е на първо място, Уважение към личността, Елиминиране на отпадъците, Екипен дух, Решителност и Почтеност. Те отразяват нашето пътуване към по-устойчиво бъдеще и роля в екосистемата, както и нашата позиция в рамките на Volkswagen Truck & Bus. Тези ценности ще продължат да бъдат неразделна част от начина, по който водим нашата компания, изграждайки световно лидерство в устойчивия транспорт.

Клиентът е на първо място

Ние сме успешни само тогава, когато нашите клиенти са успешни. Чрез разбиране на бизнеса на нашите клиенти ние предлагаме персонализирани решения, които ги правят победители в устойчива транспортна система. Дейностите и ефективността на клиента са в центъра на нашата верига от стойности. От проучване и разработване, снабдяване и производство до продажби, доставяне и финансиране на превозни средства, двигатели и услуги.

Уважение към личността

Личността е в основата на всичко, което правим. Получаваме знания, опит и амбиция от всеки за постоянното подобряване на начина, по който работим. Новите идеи, които се раждат през работния ден, водят до увеличаване на качеството, ефективността и удовлетворение от работата.

Елиминиране на отпадъците

Със силен фокус върху постоянните подобрения в цялата ни организация ние гарантираме безопасно и високо качество на производство във всички области. Отклоненията от целите и стандартите ни помагат да идентифицираме и елиминираме отпадъците. Във всичко, което правим, ние се стремим да оптимизираме нашия поток и ефективността на ресурсите, като в същото време намаляваме нашето въздействие върху околната среда.

Решителност

Ние сме напълно посветени и мотивирани да достигнем отвъд следващото ниво. Ние се гордеем с това, че се справяме с предизвикателствата с помощта на иновативни решения и винаги се учим от нашия опит. Това, че познаваме детайлите, като в същото време разбираме напълно общата картина, генерира стойност за нас и нашите клиенти.

Екипен дух

За да бъдем номер едно в нашата индустрия, ние обединяваме сили и работим свободно през границите, стремейки се към обща цел. Ние разглеждаме разликите и многообразието като възможности и се предизвикваме взаимно, за да станем по-добри. Споделеното усещане за посока носи колективна сила и групова принадлежност.

Почтеност

Ние осъзнаваме, че имаме социална отговорност и винаги се стремим да правим правилните неща по правилния начин. Ние действаме съгласно нашата култура, основни ценности и принципи. Ние спазваме всички законови стандарти и стандарти за съответствие. Доверието изгражда връзки с клиентите, бизнес партньорите и обществото като цяло, което го прави един от нашите най-важни активи. Ние винаги спазваме обещанията си и носим отговорност за това, което правим.