СКАНИЯ ФАЙНАНС БЪЛГАРИЯ ЕООД

 

с. Герман, ул.Манастирска воденица 5
029705400
samuil.samuilov@scania.bg
http://www.scania.com

 

 

 

 

 

Scania е глобална компания, която предлага продажби и обслужване в повече от 100 държави. Също така предлагаме финансови услуги на много пазари, с производствени звена, разположени в Европа, Южна Америка и Азия.

Нашият успех се базира на ключови ценности – „Клиентът е на първо място“, „Уважение към личността“, „Елиминиране на отпадъците“, „Решителност“, „Екипен дух“ и „Почтеност“. Те отразяват нашето пътуване към по-устойчиво бъдеще и роля в екосистемата, както и нашата позиция в рамките на Volkswagen Truck & Bus. Тези ценности ще продължат да бъдат неразделна част от начина, по който водим нашата компания, изграждайки световно лидерство в устойчивия транспорт.

Централният отдел за продажби на Scania е базиран в Сьодертеле, с офиси в Латинска Америка, Индия, Русия и Китай. Съоръженията за доставка на резервни части са разположени в Опглабек, Белгия, Сингапур и Винхедо, Бразилия
С 3500 служители, които работят в сферата на научно-изследователската дейност, нашата цел е разработването на висококачествени продукти и решения за конкретни търсения на клиентите, с кратки срокове за реализиране на идеята.

Камиони

Ние създаваме камиони, които изграждат бизнес. Не става въпрос само за производителност, надеждност и икономичност, а за познаването на вашия бизнес от страна на Scania. Когато ви познаваме, можем да създадем индивидуален пакет от услуги, които да ви помогнат да увеличите драстично рентабилността си.

 

 

 

 

Автобуси

Автобусите на Scania са вдъхновени от пътниците и водачите. Ние сме посветени на създаването на превозни средства, които осигуряват възможно най-добрите резултати, независимо дали това са щастливи хора, пътуващи ежедневно до работата си, или рентабилни решения за мениджъри на автопаркове.

 

 

 

 

 

Двигатели

Ще намерите двигателите на Scania в сърцето на транспорта и индустрията по целия свят. Така че има смисъл за фирмите да инвестират във върховите разработки на Scania, които се отличават с качество, здравина, надеждност и обща икономичност при работа.

2012-2015 © ИМедия Консулт ЕООД