СПЕДЕКС ЛОГИСТИКА

гр. Русе, Пристанище Изток, ет.3
0887304982, 082845494
contact@spedexlog.com
 http://www.spedexlog.com

 

 

 

 

 

 

Спедекс Логистика ЕООД, е основана през 2006 г. Основна дейност на фирмата е речен транспорт, вътрешен и международен сухопътен и жп транспорт, пристанищна спедиция, корабно и митническо агентиране и представителство.
Фирмата извършва превоз на извънгабаритни и тежки товари, което включва специализирани композиции, ескортни автомобили и екип от професионалисти в тази сфера. Също така, ние можем да Ви предложим складове под митнически надзор на територията на град Русе.
Целта на фирмата е да осигури на клиентите си пълно покритие на всички компоненти на транспортната сделка. Ние се грижим за стоката на клиента от точката на нейното натоварване до крайната точка на доставка.
Разполагаме с висококвалифицирани служители, чиито богат опит ни позволява да предложим на нашите клиенти най-добрата логистична схема и превоз на техните товари, което включва:
- избор и осигуряване на най-подходящите транспортни средсва и маршрути в зависимост от дестинациите, товара и изискванията на клиента,
- организиране на претоварванията на Вашия товар,
- документално и митническо оформяне,
- застраховане на стоката по време на транспорта.
Това спестява на клиентите ни време, пари и запазва търговската им тайна в рамките на една фирма. По отношение на гаранциите Спедекс Логистика ЕООД работи с първокласни застрахователни компании.
Услуги, предлагани от Спедекс Логистика ЕООД:
- речен транспорт
- претоварни операции на пристанище Русе
- складове под митнически надзор в Русе
- ЖП транспорт
- митническо агентство
- извънгабаритни товари
- насипни товари