СПИЙД ВИА ООД

 

Бургас, жк. Възраждане, бл. 9 вх. 2, ет. 8
0885221226, 0887711711
speedvia@abv.bg
https://www.speed-via.com

 

 

 

 

 

ОСНОВАВАНЕ

 

СПИЙД ВИА ООД е създадена през 2015 година с традиции в областта на сухопътния международен транспорт на товари. Седалището на фирмата се намира в град Бургас, България. Тук се помещава Централата с основната административна и сервизна част: диспоненти, диспечери, сервиз, счетоводен отдел .

 

ОПИТ

Натрупаният опит в последните години ни дава основание да твърдим, че СПИЙД ВИА ООД предлага обслужване по максимално бърз и ефективен начин ОТ и ДО ВСИЧКИ СТРАНИ от ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ. Извършваме международен транспорт по релации в рамките на ЕС при спазване на действащите регламенти и режими.

 

ДЕЙНОСТ

СПИЙД ВИА ООД разполага с различни видове ремаркета, пригодени за превози на бордови, открити, товари . Фирмата спечели доверието и поддържа отлични икономически взаимоотношения и сътрудничество с множество български и европейски компании, благодарение на точността и коректността в обслужването.

 

ПРЕДИМСТВА

Стараем се да създаваме за клиентите си оптимални транспортни схеми, които да отговарят на Вашите специфични изисквания и потребности. За сигурността на товара и безопасното пътуване, автомобилите ни винаги се движат с професионални шофьори, като движението им подлежи на 24-часово GPS проследяване. Всеки един автомобил разполага със задължителна мобилна връзка и необходимото техническо оборудване.

 

ЕКИПСПИЙД ВИА ООД държи както на професионалния автопарк, така и на безупречния екип от енергични и висококвалифицирани, с дългогодишен стаж и опит специалисти в областта на спедицията, логистиката и транспорта, които смело можем да наречем професионалисти. Те са обучени и готови да реагират по най-добрия начин на всякакви ситуации свързани с превоза на товарите и ще ви обслужат с усмивка, бързина, коректност и точност при изпълнение на транспортните заявки.

 

МИСИЯ

СПИЙД ВИА ООД не спира и ще продължи да полага непрекъснати и системни усилия за оптимизиране на работния процес, усъвършенстване на предлаганите услуги и развитие на транспортния бизнес. Поемаме отговорността да отговаряме адекватно, гъвкаво и с индивидуална насоченост на всяка потребност на нашите клиенти и партньори, както и на предизвикателствата в бранша. Щастливи сме, че си извоювахме добър авторитет и отлични постоянни клиенти. Отворени сме и за ново сътрудничество, в което да вложим придобития опит, грижа и компетентност.

УСЛУГИ 

Транспортиране

 

Всички знаем, че транспортът е в основата на ефективната реализация на търговията в изпълненото ни с динамика ежедневие. Това се налага не само поради засилената конкуренция на пазара, а и поради все по-широко навлизащите технологии. Ние от Спийд Виа ООД сме подбрали екип от професионалисти, който ще се погрижи за сигурното придвижване на вашия товар до желаната дестинация, като търговския му вид бъде запазен. Спийд Виа ООД лицензирана компания в областта на спедицията и транспорта и е с дългогодишен опит в международните превози. В наше лице Вие ще имате винаги лоялни и коректни бизнес партньори. Предлаганите услуги от Спийд Виа ООД включват международни превози на товари до различни дестинации. Предлагаме транспорт със собствени камиони, а в случай, че не разполагаме с такива по желаните от вас маршрути, използваме дългогодишни и коректни партньори, които осъществяват тази дейност като подизпълнители. Извършваният от нас мониторинг гарантира, че ще бъдете удовлетворени пълно, качествено и в срок.

 

Нашите гаранции

Всички превозни средства на Спийд Виа ООД, както и тези на подизпълнителите, са с лиценз за международен и вътрешен превоз;

Всички камиони имат технологичната възможност да бъдат проследявани с оглед контрол за пълното и точно изпълнение на условията на клиента;

Нашите шофьори притежават необходимите документи и сертификати за превоз на опасни и специализирани товари, валидни за цяла Европа;

Възползвайте се от предлаганите от нас различни възможности за транспорт и спедиция и ще може да разчитате на точно изпълнение, гаранция за сигурност, оптимална цена и време. Не забравяйте, че Вие сте важни за нас и затова ще изготвим индивидуални оферти при договаряне.

Спедиция 

В областта на спедицията ви гарантираме надеждни и достъпни логистични решения, съобразени с товара и нуждите на вашия бизнес.

Ако търсите професионален логистичен партньор, който придава значение на създаването на стойност и гъвкавост се доверете на СПИЙД ВИА ООД. При избор на нашите услуги вие получавате гаранция, че вашият товар ще пристигне в същото състояние, в което е натоварен.

Предлагаме транспорт и спедиция със собствени камиони, а в случай, че не разполагаме с такива по желаните от вас маршрути, използваме дългогодишни и коректни партньори, които осъществяват тази дейност като подизпълнители.

 

Пътна помощ

 

Превоз на автомобили

Превоз на повредени и катастрофирали МПС-та. Превоз на пътници от повредени автомобили. Превоз до КАТ.Смяна на гуми на място

Смяна на гуми на клиентския автомобил на посочено от Вас място. Екипът ни ще си свърши работата бързо и качествено!

Подаване на ток

Автомобилът Ви не пали, а акумулаторът е изтощен? Ние сме насреща. Ще Ви подадем ток, където и да сте.

Доставка на гориво

Ако закъсате за гориво, а бързате – обадете ни се и ние ще доставим гориво за вашия автомобил.Охраняем паркинг

Разполагаме с охраняем паркинг, където можете да оставите автомобила си на сигурно място.

Сервиз

Имате нужда от сервиз за вашия автомобил? Разполагаме със сервиз, в който повредата ще бъде отстранена в най-кратки срокове.