СЪНИ ТРАНС – БГ ЕООД

 гр. Велико Търново, ул. Марно поле 23
 062203095, 0888452368, 0889443490
 sunnytransbg@abv.bg

 

 

 

 

 

 

СЪНИ ТРАНС – БГ ЕООД е фирма със седалище град Велико Търново.

 Развива своята дейност в международен товарен транспорт и логистични услуги .

 Специализирана фирма, която предлага хладилен транспортни  услуги.

 Благодарение на високия професионализъм и коректното отношението към своите клиенти, Съни Транс – БГ ЕООД, се наложи като лидер в транспортния бранш, търсена и предпочитана като лоялен партньор.

 Фирмата разполага със собствен автопарк от нови автомобили, отговарящи на изискванията на Европейския съюз за международен превоз на товари. Има изградена добра логистична мрежа.

 Извършва висококачествени и прецизни транспортни и логистични услуги, като се стреми непрекъснато да разширява кръга на предлаганите услуги.

 Разполага с екип от отлични професионалисти с богат опит и стаж, гарантиращи бързи и безпроблемни транспортни и логистични услуги на конкурентни цени.

 За да оцелее в съвременния бизнес всяка една фирма се нуждае от бързи и навременни действия. Това е от особено значение в сферата на международния транспорт и логистиката.

 Тайната на дългогодишния успех е заключена в индивидуалния подход към нуждите на клиентите, комплексното обслужване, гъвкавостта, стремежа на фирмата да предложи възможно най – добрите услуги и вярата в дългосрочното партньорство.

 Всеки ден Съни Транс – БГ ЕООД се развива и трупа безценен опит, който помага за осигуряването на безпроблемен и бърз транспорт на Вашите товари, надскачайки всичките Ви очаквания.

 Отговорността е ценност, която променя начина по който Съни Транс – БГ ЕООД прави бизнес – отговорност, даваща сигурност на Вашите товари.

 С услугите на транспортната фирма Вие пестите време, пари и много излишни усилия за навлизане и опознаване на една проблематика в който за Съни Транс – БГ ЕООД няма тайни.

 

 Адрес за кореспонденция:

гр. Велико Търново, ул. Полтава 1А