СЪРНЕЛА – ПЕТКО АНГЕЛОВ

 

гр. Хасково,  ул. Сан Стефано 2

038604511

info@sarnela.com

www.sarnela.com

 

 

 

 

 

 

 

 

Туристическа агенция Сърнела – автобусни екскурзии, самолетни екскурзии, почивки

„По-добре да видите нещо веднъж, отколкото да слушате за него хиляди пъти” – азиатска поговорка

Вече близо 30 години туристическа агенция Сърнела се стреми да сбъдва мечти… Мечти за пътешествия, родени от сънища, разкази и блянове, които изпълват сърцата и мислите с копнеж по непознатото и неизвестно…

Ние носим в сърцата си същите мечти и блянове, затова се опитваме да предоставяме на вас, нашите клиенти възможно най-примамливите и изгодни оферти до желани дестинации.

И все пак, какво можем да ви предложим, влизайки в нашите офиси или правейки вашата онлайн резервация?

Като лицензиран туроператор и като една от водещите туристически агенции в страната, от Сърнела ви гарантираме високо качество на услугата, която предлагаме.

Като туроператор с дългогодишни традиции в реализацията на почивки и екскурзии в страната и чужбина, ние не подценяваме нито един малък детайл в организацията на пътуването, защото вярваме, че по време на пътешествия се раждат най-искрените приятелства.

Защото за нас вие не сте просто клиенти, нуждаещи се от нашите услуги. Вие сте наши партньори и приятели, които са ни се доверили и са избрали туристическа агенция Сърнела, когато душата им зажадува за ново приключение.

Ние сме до вас от първата стъпка, която правите към мечтаните почивки и екскурзии, защото искаме да получите всичко, за което пътешественика във вас бленува.

Близо 30 години ние предлагаме изгодни оферти за почивки и екскурзии в страната и чужбина и се гордеем, че нашите клиенти се завръщат у дома доволни, щастливи и сбъднали мечтите си.

При подготовката и реализацията на всяка една обявена от нас оферта ние влагаме много труд и сили, за да можете вие, нашите приятели да се отпуснете и да се забавлявате на пътуването си от самото начало до края.

Ние сме туристическа агенция „Сърнела“ и не спираме да мечтаем заедно с вас!

Да стягаме куфарите и да потегляме на път!

 

Дестинации:

 

 

Адреси:
1408 гр. София
бул. „Витоша“ 139
+359 (2) 822 93 69
+359 894 60 12 12
office.sofia@sarnela.com

    4000 гр. Пловдив
ул. „Железарска“ 12
+359 (32) 62 18 42
+359 888 64 56 66
office@sarnela.com

 

2012-2015 © ИМедия Консулт ЕООД