ТРАЙДЪНТ ФРЕЙТ ООД

 гр. Варна, ул. Райко Жинзифов 46
 052 681 720
 office@trident-freight.bg
 https://www.trident-freight.bg/

 

 

 

 

 

 

ИЗБЕРЕТЕ ПРАВИЛНИЯ ПАРТНЬОР И ПРОДЪЛЖЕТЕ НАПРЕД

Трайдънт Фрейт е основана през 1991 г. в гр. Варна.

​Тризъбецът в логото на нашата компания символизира триединството на нашата дейност – ТРАНСПОРТ, СПЕДИЦИЯ и ЛОГИСТИКА. Морски символ, който изразява доминантност над моретата в митологиите на народите и се счита, че има силата да контролира морската стихия.

През годините, винаги сме били иновативни в своите проекти и уверени в своите решения. Вдъхновяваме се от реализираните проекти и способността ни да се свързваме с нашите клиенти и света около нас.

Ние вярваме, че съществува един по-добър начин за правене на бизнес. Нашият начин.

По-личен, по-малко инванзивен подход, където клиентите са спечелени.

Натрупаните през десетилетия знание и опит са перфектно моделирани, за да ни оформят като доставчик на решения за нашите клиенти. Фокусирани сме върху иновациите, напредъка и спестяване на време в транспорта и логистиката.

МИСЛЕТЕ ЗА РАЗВИТИЕТО НА ВАШАТА КОМПАНИЯ, НИЕ ЩЕ СЕ ПОГРИЖИМ ЗА ТОВАРА ВИ.

​Нови хоризонти
През 2021 празнуваме нашия 30 годишен юбилей изпълнени с нови идеи и нови цели. Инвестирахме в проектиране и изграждане на модерна складова база, с която да посрещнем нуждите на своите клиенти и да разширим нашата визия за успех.

 

УСЛУГИ:

                                                                            ТРАНСПОРТНИ РЕШЕНИЯ
Изградените ни взаимоотношения с широк кръг от превозвачи в различни сфери на транспорта – сухопътен, жп, морски и въздушен са ключови за договарянето на конкурентни транспортни разходи и за намирането на оптималното решение.

Инвестирайки усилията си в развитието на нашите най-добри услуги, ние установихме сътрудничество с водещите транспортни компании на пазара. Използвайки нашата мрежа от доставчици на услуги, ние предлагаме решения от всеки вид – автомобилен, железопътен, морски и въздушен транспорт.

Морски Транспорт

Персонализираният анализ на нуждите на клиентите ни позволява да изберем правилния превозвач и най-конкурентните цени. Проследяване на транзитното време, както и контрол на пратките в реално време са възможни благодарение на създадената от нас логистична контролна кула (LCT).

Изградените партньорства с доверени компании в световен мащаб, ни позволяват да предлагаме пълен спектър от услуги:

Цели контейнери (FCL)

Групажни контейнери (LCL)

Доставки от врата до врата

Крос доставки

Сървей на стоки, укрепване и сертифициране

Митническо представителство

Сухопътен Транспорт

Използвайки собствен автопарк или лицензирани подизпълнители, извършваме доставки на контейнери до адрес, както и международни автопревози с конвенционални камиони. Ние гарантираме, че всички доставки са защитени от застраховка “Отговорност на спедитора”, която покрива рисковете, изброени в клаузи “А” и “Б” от Общите условия.

Трайдънт Фрейт ООД притежава лиценз No. 7770 за международен сухопътен транспорт и застраховка „ Отговорност на превозвача“за всички собствени автомобили.

Основните направления са цялата територия на Европа и по-специално Германия, БеНеЛюкс, Унгария, Русия, Украйна, Гърция, Румъния, Македония и Сърбия. Предлагаме специализиран транспорт на текстил, стоки под температурен контрол, течни и насипни товари, извънгабаритни и опасни (ADR) стоки.

ЖП Транспорт

Покриваме територията на страната посредством единичен, група вагони или блок-влак композиция, в зависимост от количеството и спецификата на товара.
Сервиз от и за страната. Основни дестинации – Балканските страни, Западна Европа, Русия, Украйна, Близкият изток и страните от централна Азия.

Речен Транспорт

Транспорт на генерални, насипни, течни и извънгабаритни товари по навигационната част на река Дунав с различни по вид и големина речни баржи и самоходни кораби.

Организиране на претоварка от жп вагони и кораби в Измаил, Рени и Констанца на речни съдове с възможност за доставка до Дунавските пристанища на България, Сърбия, Хърватска, Словакия, Унгария, Австрия и Германия. Възможни са превози на товари от Дунавските пристанища през Измаил и Констанца до световни морски пристанища с презокеански кораби.

Въздушен Транспорт

Бърз и надежден транспорт с конкурентни навла.
Съхранение и обработка на товари чрез нашите глобални агенти.

 

 

ЛОГИСТИКА
По своята същност, спедицията е в основите на гладкото протичане на международната търговия. Нашата ангажираност към процеса е в доставката на товара в точното време, място и състояние, на най-икономичната цена за вашия бизнес.
 
 
 
 
 
 
 

АГЕНТИРАНЕ
Като пълноправен член на Българската Асоциация на Корабните Брокери и Агенти (БАКБА), ние предоставяме пазарно ориентирана и конкурентна услуга за корабно агентиране на всички видове кораби в Българските пристанища.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

СКЛАДОВИ РЕШЕНИЯ
Мотивирани от постоянно търсене на нови възможности за разширяване на обхвата и качеството на нашите услуги, ние проектирахме и изградихме съвременен склад за съхранение на товари до трите най-важни транспортни маршрута в региона на Варна – морски, сухопътен и железопътен транспорт.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
КОНТАКТИ

За запитвания, въпроси и мнения, се свържете с нас на тел: + 359 52 681 720

 

ЦЕНТРАЛЕН ОФИС ВАРНА

ул. Райко Жинзифов 46
9000 | Варна | България
тел: + 359 52 681 720
office@trident-freight.bg

 

ОФИС БУРГАС

ул. Крайезерна 75
8001 | Бургас | България
тел: + 359 56 845927
burgas@trident-freight.bg

 

​ОФИС СОФИЯ

ул. Никола Мирчев 35
1113 | София | България
тел: + 359 2 450 7799
sofia@trident-freight.bg