ТРАНС ИВ 66 ЕООД

 

Пловдив, ул. Братя Бъкстон 138, ет.2
 087999669
transiv66@gmail.com
http://www.trans-iv66.com

 

 

 

 

Достъпността на стоките от производител до потребител не е лесна работа. Всяка стока изисква своето специфично отношение.

Oт създаването й, до избирането на вида транспортна услуга, за да достигане до крайния потребител, който се нуждае от нея. В това число не малка роля играе и правилното транспортирането на товара, за да се запази невредим.

Изборът на един или друг вид транспорт в рамките на логистиката се определя спрямо вида на стоката.

Условията и стандартите за превоз на товарите трябва да отговарят на международните изисквания, уеднаквени за всички страни в ЕС, т.е. става дума за хигиенични товарни пространства, с определена температура, влажност и вентилационно съоръжение. За превоз на бързо развалящи се продукти е добре да се избере транспортна услуга, която включва в себе си хладилни тирове. Хладилните контейнери се използват за стоки, които трябва да бъдат транспортирани при постоянна положителна или отрицателна температура.

Чрез специално контролираната среда в хладилните контейнери се запазват бързоразвалящи се продукти за по-дълго време. Съществуват редица особености в транспортните услуги, съобразени с естеството на товара. За превоз на инертни материали /пясък, чакъл и други/ , както и за насипни товари /зърно, царевица и др./се използват гондоли.

За превоз на течни стоки пък , като горивата например, има специализирани цистерни. За превоз на стоки и съоръжения, които не се нуждаят от специфична поддръжка – стопанска техника, оборудване и други, може да се използват стандартни контейнери, известни и като многофункционални контейнери. Тяхната особеност е, че са затворени от всички страни.

Фирма Транс Ив 66 има професионален опит в транспортните услуги. Извършва доставки до всяка точка на България и Европа. Ако искате вашите пратки да пътуват бързо и безопасно, и да пристигат на време, можете да се обърнете към НАС.

2012-2015 © ИМедия Консулт ЕООД