ТУРБОС ХЮТ БЪЛГАРИЯ

 София, бул. Илиянци 16
 028138135, 0889777661
thbg@th-group.eu
 https://turboshop.th-group.eu/bg

 

 

 

 
Най-големият турбоспециалист в Европа

Turbo’s Hoet / TH Turbos е най-големият турбоспециалист в Европа.  Вече повече от 40 години клиентите ни се възползват от нашите познания и опит.  През годините сме продали над един милион турбокомпресора. Не е учудващо, че TH Group е „Номер 1 в областта на турбокомпресорите“.

Този успех се дължи и на факта, че мислим и действаме през призмата на клиента.

 

Ето защо предлагаме на нашите клиенти:

 •     Голяма складова наличност
 •     Технически познания
 •     2-годишна гаранция

Турбокомпресор, доставян за 24 часа

Нашата стратегия съчетава технически познания с индивидуален подход.  Това означава, че ние вземаме под внимание исканията на вашите клиенти към вас като търговец.  И това е причината да предлагаме нещо повече от турбокомпресори.   При покупка от Turbo’s Hoet / TH Turbos купувате турбокомпресор, който бива доставен в рамките на 24 часа, и който ще функционира надеждно благодарение на нашето техническо съдействие.

 

СКЛАДОВА НАЛИЧНОСТ

Турбокомпресорите като развиващ се пазар

Благодарение на турбокомпресора двигателят става все по-мощен.  Същевременно намаляват вредните емисии, както и разхода на гориво. Ето защо турбокомпресора има положително влияние както за околната среда, така и за вашия джоб. Това са причините за стремителното разрастване на пазара на турбокомпресори през последните няколко години.  И този ръст ще продължи и през идните няколко години.  Ние сме готови сме за това.  А вие?

Трябва ви турбокомпресор?  Специалистът е Turbo’s Hoet. Позвънете ни на + 359 2 813 813 5!

 

Нови турбокомпресори: над 18 000 на склад

 •     Турбокомпресори за всички сегменти на пазара
 •     Поръчка на нов турбокомпресор онлайн
 •     Доставка на следващия ден
 •     Техническа консултация

Турбокомпресори за всички сегменти на пазара

Ние доставяме нови турбокомпресори за всички сегменти на пазара: леки автомобили, сухоземен и морски транспорт, промишленост, строителство и селско стопанство.  Всички тези отрасли имат нещо общо – всички желаят престоят на двигателя или машината да е възможно най-малък. Благодарение на нашия опит и познаване на пазара, имаме възможност да организираме складовите си наличности стратегически, с цел да бъдем надежден партньор и да гарантираме бърза доставка до всеки пазарен отрасъл.

Поръчайте нов турбокомпресор онлайн

Разполагаме с  над 17 000 турбокомпресора на склад.  Можете да поръчате турбокомпресор чрез някой от нашите партньори или в нашия онлайн магазин, където въз основа на данните на вашето превозно средство можете незабавно да откриете правилния турбокомпресор. Ако поръчате преди 16:00 ч., турбокомпресора ще бъде доставен на следващия ден. За да гарантираме безпроблемно функциониране след монтажа, всеки турбокомпресор се предоставя заедно с монтажен комплект и технически инструкции.

Ние намаляваме до минимум времето на престой

Когато един камион, багер или трактор спре работа поради повредено турбо, това веднага се отразява на вашия бизнес.  Ние съкращаваме времето на престой и минимизираме икономическите загуби с незабавна доставка на нов турбокомпресор от складовата ни наличност или чрез ремонт на дефектиралото турбо в нашите модерни сервизи в рамките на 24 часа. Независимо дали ще бъде предоставен нов турбокомпресор или ще бъде ремонтиран старият, винаги може да разчитате на нашето техническо съдействие по време на демонтажа и монтажа, за да върнем в кратки срокове вашия двигател към нормално функциониране.

 

УСЛУГИ:

1. РЕМОНТ НА ТУРБОКОМПРЕСОР: става като нов, дори по-добър

 • Извършваме ремонтите в нашите собствени модерни сервизи
 • Непрекъснато инвестираме в знания
 • Високи изисквания към качеството на ремонтите на турбокомпресорите

При ремонта на вашия турбокомпресор се използват най-новите технологии

В Turbo’s Hoet / TH Turbos „качество“ е ключова дума.  В нашите сервизи всеки турбокомпресор се ремонтира съгласно най-новите спецификации на производителя.  За да постигнем това използваме модерни технологии и непрекъснато инвестираме в знанията на нашите механици. Ето защо гарантираме висококачествени ремонти.  Ние поставяме строги изисквания към всеки ремонт на турбокомпресор, за да можем заедно да бъдем сигурни, че след ремонта той има същото качество като на нов или дори още по-високо.

Ремонт на турбо: от разглобяването до последната проверка

Процесът на ремонт на турбокомпресор се състои от шест основни стъпки: разглобяване, инспектиране, почистване, сглобяване, балансиране и окончателна проверка.  По време на този процес обръщаме специално внимание на балансирането. Сигурно можете да си представите какви сериозни щети по турбокомпресора може да причини и най-малкия дисбаланс при повече от 230 000 оборота в минута.
Отлични гаранционни условия

Ние сме убедени, че изключителното качество на нашите ремонти на турбокомпресори ще отговаря на вашите очаквания.  Тук важна роля има и нашата техническа подкрепа преди, по време и след монтажа.   Освен това, можете да разчитате на отлични гаранционни условия, които гарантират максимална сигурност.

2. РЕЦЕКЛИРАНЕ НА ТУРБОКОМПРЕСОРИ: съгласно най-новите спецификации на производителя

 •     Собствен модерен сервиз
 •     Инвестиране в знания
 •     Високи стандарти за качество

Напълно рециклиран турбокомпресор

Когато става дума за рециклиране на турбокомпресори, качеството е приоритет в TH Turbos.  В нашите модерни сервизи ние работим в съответствие с най-новите спецификации на производителите и разполагаме с най-съвременни технологии.   Освен това непрекъснато инвестираме в знанията на нашите служители.  Всеки рециклиран турбокомпресор преминава цялостна проверка за съответствие с най-високите изисквания за качество, преди да започне новия си живот. Качеството на рециклиран от нас турбокомпресор е сравнимо с това на нов и дори е още по-добро.

Рециклиране на турбо: процесът

Процесът на рециклиране в TH Turbo преминава през шест етапа: разглобяване, инспектиране, почистване, сглобяване, балансиране и окончателна проверка.  Балансирането е една от най-важните стъпки в процеса на възстановяване.   Тъй като съвременният турбокомпресор има скорост на въртене над 230 000 оборота в минута, дори и най-малкият дисбаланс може да доведе до незабавно или постепенно повреждане на турбокомпресора.  Ето защо доброто рециклиране започва с перфектен баланс.

 

 

 

2012-2015 © ИМедия Консулт ЕООД