УСПЕХ – ИК

Стара Загора, ж.к. Три чучура, бл. 4, ап. 9
0888337743, 0878815544
iv_kolev62@abv.bg

 

 

 

 

Транспортна фирма Успех-ИК ЕООД е създадена 1994 г. в гр. Стара Загора, първоначално като ЕТ впоследствие трансформирана в ЕООД. През годините придоби голям опит в областта на транспортните услуги и товарния транспорт.

Фирма Успех-ИК ЕООД извършва транспорт на всякакъв вид товари. Организация и превоз на товари със собствени и наети транспортни средства, превоз и пренасяне на апартаменти, офиси, магазини, мебели, покъщнина и други. Доставка на товари на посочен адрес.

Осигурява работници за товарно – разтоварна дейност. Транспортни услуги на фирми и граждани, транспорт на стоки и товари, багаж, машини, оборудване и други. Транспорт на извънгабаритна техника. Транспорт на пътно-строителни машини. Транспорт на селскостопанска техника.

Фирмата разполага с 2 бр.специализирани платформи за извънгабаритни товари с 3 и 4 оси. Едното ремарке е с височина 20 см от земята на товарната платформа и може да превозва товари до 4.50 м височина и 4.50 м ширина.Височината се регулира посредством хидравлика.