ФЛЕКСИ ТРАНС

Бургас, ПЗ Победа, ул. Индустриална 39, ет. 4
056851620, 056841460
office@flexytrans.bg
http://www.flexytrans.bg

 

 

 

 

Флекси Транс ЕООД е основана през 2000 година с основна дейност морски, контейнерен и сухопътен транспорт и спедиция на всички видове контейнеризирани товари.

Транспортните нужди на нашите клиенти ни подтикнаха да разширим дейността на фирмата в друг аспект на морския бизнес:

пристанищна спедиция,
митническо агентиране в Бургас и Пловдив,
транзитна митническа банкова гаранция
застрахователно агентство,
склад под митнически контрол в пристанище Бургас,
превоз на течни товари в стандартни превозни средства,
транспорт на извънгабаритни товари.

Натрупания опит ни позволи да предложим на клиентите си разработване на цялостни логистични схеми за транспорт на техните стоки в зависимост от специфичните им изисквания.

Основна политика на фирмата е да осигури на клиентите си пълно покритие на всеки отделен компоненти на транспортната схема, както и на цялата транспортната сделка. Ние се грижим за стоката на клиента от склада на износителя до крайната точка на доставка.

Разполагаме с висококвалифицирани служители, чиито богат опит ни позволява да предложим на нашите клиенти най-добрата логистична схема и превоз на техните товари, което включва:

избор и осигуряване на най-подходящите транспортни средсва в зависимост от спецификата на товара, дестинациите, и изискванията на клиента
организиране на претоварванията от една транспортно средство в друго, в случай, че се изисква от логистичната схема, поевтинява цената на транспорта или съкращава транзитното време
документално и митническо обезпечаване на всяка операция и на цялостната логистична схема
застраховане на стоката по време на транспорта и при извършване на всяка операция, според заданието на клиента

Нашата работа и професионализъм спестяват на клиентите ни време и пари. Благодарение на широкия спектър от услуги, които предлагаме успяваме да покрием цялата логистична схема, като по този начин запазваме търговската им тайна в рамките на една фирма.

Флекси Транс ЕООД разполага със застраховка отговорност на спедитора от първокласна застрахователна компания — сертификат A (PDF, 2 MB), сертификат B (PDF, 2 MB).

От 2005 година Флекси Транс ЕООД е член на една от най-престижните професионални организации – Българската Асоцияция на Корабните Брокери и Агенти.

Наш основен принцип на работа е да информираме своевременно клиентите си за всичко, което възниква по време на транспорта, за да можем да предприемем най-адекватните действия в заисимост от предпочитанията на клиента и ситуацията.

Мярка за качеството на нашата работа е факта, че сме предпочитан и доверен дългогодишен партньор на много малки и големи фирми на българския пазар.

ЧЛЕНСТВО
Флекси Транс ЕООД е пълноправен член на Българската асоциация на корабните брокери и агенти (БАКБА) от август 2005 година.

БАКБА е основана във Варна на 6 януари 1997 година като неправителствена и нетърговска организация от 32 фирми учредителки, развиващи дейностите корабен брокераж и агентиране във варненския черноморски регион. Понастоящем в БАКБА членуват 53 компании със седалища и офиси във всички по-големи градове на страната и дейност във всички български морски и речни пристанища.

БАКБА е пълноправен член за България на Организацията на националните асоциации на корабните брокери и агенти на страните от Европейския съюз (ECASBA) и на Световната федерация на националните асоциации на корабните брокери и агенти (FONASBA).

Най-общо целите на асоциацията са да изгражда и поддържа единни и модерни професионални стандарти и практики и да консолидира своите членове при защитата на техните интереси пред трети страни.

 

2012-2015 © ИМедия Консулт ЕООД