ФУЛДА – БЪЛГАРИЯ ООД

София, бул. Черни връх 179 Б
029698448
 info@motoexpert.bg
 http://www.motoexpert.bg

 

 

 

 

Концепция – ВСИЧКО с едно спиране в бокса!
супермаркет за автомобилисти + сервиз + качествено обслужване = по-изгодно!

Фирма ФУЛДА БЪЛГАРИЯ ООД – MOTOEXPERT предлага комплексен сервиз за Вашия автомобил. Под един покрив ще намерите един супермаркет за автомобилисти с богат асортимент и сервиз за почти всички марки автомобили, съдържа богата гама сервизни услуги, извършвани от високо квалифициран персонал и е оборудван с модерна техника. Нашите специалисти ще Ви посъветват компетентно и комплексно по всички въпроси.

Клиентите се възползват и от изгодни цени, получаващи се от големия обем на стоките, които ФУЛДА БЪЛГАРИЯ ООД директно импортира и може да предаде тези изгодни условия на клиентите си.

Ние предлагаме и други предимства: добра наличност на артикули и резервни части, бързина, професионалност и широк опит.

Нашето удължено работно време (от 8.30 до 20.00 часа) ще Ви улесни и ще спести Вашето време!

НЕОБХОДИМОТО, за да се движи Вашият автомобил сигурно!
Като надежден партньор на всеки автомобилист ФУЛДА БЪЛГАРИЯ ООД – MOTOEXPERT безкомпромисно залага на качество и разполага с един широк асортимент аксесоари и резервни част, които са с качество на първоначално вградените.

Обучените продавачи ще посъветват клиентите компетентно по всички въпроси, които ги засягат. Всеки може да направи своя избор в приятна атмосфера и да се информира и да разгледа в прегледно сортираните филиали.

Всички резервни части и продукти се монтират директно в прилежащия сервиз. От постелките за автомобила до CAR-HIFI, при MOTOEXPERT ще намерите всичко, свързано с автомобила и мобилността.

СЕРВИЗ – ПЪЛНА ГАЗ, по отношение на обслужването!
В новата централа на ФУЛДА БЪЛГАРИЯ ООД – MOTOEXPERT 10 компетентни сътрудника стоят на разположение по телефона на клиентите. Те могат да дадат отговор на всички въпроси относно техника, цени, сервиз, работно време и т. н.

Предимството за клиента е спестяване на време и оптимална подготовка на посещението на филиала на MOTOEXPERT.

Нашата клуб карта – MOTOEXPERT. Доволни клиенти – това е нашата цел! Повече от 5 хиляди клиента междувременно се възползват от преференциите и предимствата на нашата клуб карта.

Продукти:

Летни гуми
Зимни гуми
Алуминиеви джанти
Акумулатори
Bosch – Авточасти и аксесоари
Износващи се части
Инструменти и първа помощ
Масла, филтри и ремъци
Тунинг и спортни аксесоари
Аксесоари
4×4 – OFF Road
Масла Neste Oil


Вижте по-голяма карта