ХАДЖИГРУДЕВ И СИН ООД

София, ул. Одеса 34
028985061, 0888564732, 0889449669
bgglass@mail.bg
 http://bggtransform.com

 

 

 

 

Фирма ХАДЖИГРУДЕВ И СИН ООД е създадена през 1998 г. в гр. Ямбол с предмет на дейност ремонт на автомобили и търговия и монтаж на автостъкла.

През 2000 г. фирмата открива офис и работилница в София с предмет на дейност ремонт и поддръжка на автобуси и автомобили.

През 2003 г. Стефан Хаджигрудев с няколко партньори изграждат фабрика BGG и започват производство на автомобилни стъкла.

Оттогава датира сътрудничеството между Хаджигрудев и син ООД и Фабриката за автомобилни стъкла BGG. Фирмата изпълнява и ремонт на автобуси и цялостното им пребоядисване.

С времето много превозвачи са решили да използват по-малкия формат на автобусите и затова фирмата се специализира и в трансформация на товарни бусове в туристически.

В сервизната база се правят различни доработки – трансформации, преоборудване, автобоядисване, нов под, изолация на стените и тавана, вътрешни багажници, духалки, обдухватели, климатици, осветление, бронирани автостъкла, тапициране, автотапицерии, стереоуредби.

В автобуса се влагат и всякакви допълнителни поръчкови екстри. Извършва се и цялостна диагностика, профилактика и ремонт на електрически системи на автобуси.

Произвеждаме външни багажници за няколко модела автобуси. Фирмата е единствен производител в България на външни багажници. Опитът на работниците във фирмата за формоване на пластмаса и цялостни нестандартни интериорни и екстериорни решения доведе до идеята за трансформиране на камиони във фургони за транспортиране на коне и хора, отговарящи на всички европейски изисквания. Ние сме и официални вносители на части за King Long.

ХАДЖИГРУДЕВ И СИН ООД има добро партньорство с много превозвачи в страната. Освен това има сключени договори за автосервизно обслужване и работи успешно с големите застрахователни компании. В момента фирмата има автосервизни бази в градовете София, Ямбол и Сливен. В автосервизите на фирмата работят висококвалифицирани специалисти.

Извършва монтаж на панорамни автостъкла на камиони, автобуси, микробуси и пътно-строителни машини в партньорство с Фабрика за стъкла BGG. Фирмата разполага с над 2000 позиции оригинални на водещи производители (нагреваеми и соларни) автобусни стъкла – челни, задни и странични.

Фирмата работи в сътрудничество с Алстом по поддръжката на Сименс влаковете в България. Изработва стъклопакети, ремонтира спойлери и купета на вагоните.

 Произвеждат сертифицирани бронирани стъкла за инкасо автомобили по поръчка. Бронировка BR2-6.

Челни автомобилни стъкла за автобуси и камиони:
- Мерцедес
- Сетра
- Неоплан
- Ман
- Кинг Лонг
- Исузу
- Волво
- Рено
- Фиат – БМЦ
- Ден Оудстен
- Бова
- Аятц
- Ванхоол
- ДАФ
- Темса
- Мицубиши
- Скания

Стъкла за пътно-строителни машини:
- Мотокари
- Бумар кран
- САТ
- JSB
- Kaeblle
- Kase 580
- Каматцу
- Катерпилар
- Кеисбьорер
- Колмар преса
- Samsung
- Формен.