ХАМАЛИ ЕКСПРЕСС

Coфия, yл. Гео Милев 49а
0877320614, 0877416364
 hamalexpress@abv.bg
 http://hamaliexpress.com

 

 

 

 

История

Фирма Хамал Експрес работи за вас от 5 години. Благодарение на натрупания опит, солиден транспортен парк от коли със специално предназначение и начина на работа ние можем да разчитаме на доверието на нашите клиенти в предлаганите от нас услуги.

Ние се гордеем и можем да гарантираме добросъвестен и качествен пренос и транспорт на нашите клиенти, както и добри цени.

За градски и междуградски превози разполагаме със специализирани бусове и камиони MERCEDES, с различна товароподемност – от 1,5 до 10 тона, оборудвани с борд, в зависимост от Вашите нужди и обема на товара. Максималния полезен обем е до 40 m3. *Разполагаме и с хладилен камион.

Хамалски услуги

- Цялостно пренасяне и транспорт на жилища, офиси, складове и търговски обекти
- Товаро-разтоварна дейност
- Демонтаж /разглабяне/ и монтаж на мебели
- Опаковане пренасяне на багаж
- Транспортни услуги в София и в цялата страна
- Извозване и изхвърляне на строителни и битови отпадъци
- Разчистване на мазета, тавани, новостроящи се и стари сгради и дворове, строителни и промишлени обекти, извозване и изхвърляне на отпадъците
- Пренасяме надеждно каси, пиана, рояли, картини, произведения на изкуството, специална апаратура и всички видове машини, съоръжения, битова и офис техника

Огледи

Предварителният оглед на обекта позволява да съставим реалистична и подходяща за вашите изисквания оферта. Така ще можем точно да преценим необходимия транспорт, хамали, разстояния, опаковане и т.н.

Пренасянето /услугата/ ще бъде извършена в предварително договорения час и срок.

* За градски и междуградски превози разполагаме със специализирани бусове и камиони MERCEDES, с различна товароподемност – от 1,5 до 10 тона, оборудвани с борд, в зависимост от Вашите нужди и обема на товара. Максималния полезен обем е до 40 m3. *Разполагаме и с хладилен камион.

Клиенти

- Много частни семейства
- Би би Си Радиоком ЕООД
- БИЛЛА – България
- БНБ
- Войнтех ЕООД
- ЗК «Орел» АД
- Интер Експо Център / Булгарреклама/
- Корпоративна банка
- Национален съюз на юристконсултите
- Община Изток – гр.София
- Община Самоков
- Посолство на Корейската НДР
- СИА Адвъртайзинг ООД
- УНСС – Студентски град

Наши партньори са:

- Български хамали.


Вижте по-голяма карта