ХАНДЕЛ БЪЛГАРИЯ ГРУП ЕООД

Бургас, ул. Индустриална 3, ет.12, офис 1206
0886210044, 0886650007, 0887151777
handel-bulgaria@hotmail.com
 http://www.handel-bulgaria.com

 

 

 

 

Хандел-България ЕООД е специализирана фирма за международен и вътрешен транспорт и логистика. Предлагаме на своите клиенти цялостни решения от доставка на суровина до експедиция на готова продукция, като по този начин оптимизираме производствения им процес и освобождаваме средства от ресурси по логистична дейност и транспорт, които да използват по други направления.
Работим с фирми от цяла България и Европа. Имаме сключени дългосрочни споразумения с Airbus Toulouse, China Shipping и Maersk, Атлантик АД, Кроношпан България, Андезит ООД, Матраци ТЕД, Kenvelo, P&G.

Разполагаме със собствен автопарк от камиони, като същевременно поддържаме и търговски отношения с SGS–Holland, които разполагат с над 700 автомобила, поради което имаме готовност да осигурим транспорт в рамкита на 24 часа до всяка точка в Европа. Фирмата разполага с логистична база в Холандия, което ни дава възможност да извършваме и групажни пратки от България до Холандия.

Хандел-България ЕООД е сертифицирана по стандарт ISO 9001, който гарантира регламентирано и контролирано качество на предоставените услуги.

Професионализмът на нашите служители и коректните търговски взаимоотношения с нашите партньори, позволяват да предложим на клиентите си качествена услуга при възможно най-добри условия и най-изгодна цена.

Хандел-България ЕООД разполага с два броя нови автобуси VDL BОVА Magiq 2011г. и Futura 2015г., оборудвани с всички екстри:

- 55 места
- климатик
- Wi-fi
- DVD
- Бар
- Подглавници
- Тоалетна
- Масички
- Хладилник
- Микрофон
- Монитор
- Индивидуално осветление

Освен автобуси, предлагаме и Бус Ford Transit 2015г. с 18+1 места, с климатик и LCD монитор, както и малък бус Mercedes Vito 2012г. с 8+1 места.

В случай, че планирате мероприятие или екскурзия и имате нужда от транспорт не се колебайте да ни потърсите. Фирмата разполага с лиценз за превоз и екип от професионално обучени шофьори, което ни дава възможност да организираме тиимбилдинги с различна тематика и приятелски срещи по избрани от Вас дестинации и съобразно Вашите желания.

ТОВАРЕН ТРАНСПОРТ

Фирма Хандел-България ЕООД разполага със собствен автопарк от камиони:

товарни автомобили DAF XF 105 EURO 5 с ремаркета Schmitz с тристранно отваряне на щората;
Бус – Renault Trafic с дължина 3м. и височина 1,80 за товари с по-малък обем.

хладилни ремаркета с охладител Carrier, поддържащ температура на охлаждане до -20° за товари, които се превозват под специален температурен режим.

Благодарение на търговските ни взаимоотношения с SGS–Holland, които разполагат с над 700 автомобила, имаме готовност да осигурим транспорт в рамките на 24 часа до всяка точка в Европа.

2012-2015 © ИМедия Консулт ЕООД