ЮБИМ

София, бул. Сливница 592
028241990, 0886701885
office@yubim.eu
 http://www.yubim.eu

 

 

 

 

ЮБИМ ЕOOД е една от първите фирми в страната, занимаваща се с транспортна дейност още от основаването си през 1991 година. Основната дейност на фирмата е превоз на пътници и туризъм в чужбина и страната. Постепенно фирмата си извоюва и задържа стабилни позиции на международния и българския пазар като транспортна фирма.

Фирмата притежава лиценз № 0091 за извършване на международен автомобилен превоз на пътници и лиценз № 00602 за туроператор. Разполагаме със собствена материална база – луксозни автобуси / Марки – Мерцедес, Сетра и Ман / и микробуси.

Автобусите се обслужват от квалифицирани стюардеси и шофьори, които се грижат за комфорта на пътниците. Фирма ЮБИМ ЕOOД разполага с широка мрежа от офиси и комисионерски бюра в столицата и в страната.

Фирмата разширява дейността си като започва предлагането на туристически пакети за Гърция, Турция, Македония, Сърбия, Испания, Италия, Франция и цяла Европа. Към момента фирмата се е наложила като предпочитан туроператор по дестинация Турция – Айвалък, Мармарис, Кушадасъ.

През 2007 година ЮБИМ ЕOOД изгражда собствен комплекс от уютен мотел и автосервиз, разположен в западната част на столицата. Непосредствената близост до Околовръстен път и бул. Сливница гарантира и бърз достъп с автомобил до центъра и забележителностите на града.


Вижте по-голяма карта