ЮНАЙТЕД ОЙЛС ЕООД

гр. София, ул. Амстердам 4, в базата на Технострой
029736079, 0888629697
unoil@tea.bg
http://unoils.com

 

 

 

 

 

ЮНАЙТЕД ОЙЛС ЕООД е с основен предмет на дейност внос и дистрибуция на моторни и трансмисионни масла за леки и товарни автомобили, хидравлични, циркулационни, вретенни, редукторни, компресорни масла, масла -топлоносители и други индустриални масла, смазочно – охлаждащи течности, антифриз, греси, течности за чистачки и други смазочни продукти.

ЮНАЙТЕД ОЙЛС ЕООД официален вносител на висококачествените германски моторни и индустриални масла и антифризи, производство на KUTTENKEULER LUBRICANTS и на FINKE MINERALOLWERK, дистрибутор на автомобилните и индустриалните масла BP, Shell, на индустриални масла MOBIL, на моторни, хидравлични и други индустриални масла от български производители.

ЮНАЙТЕД ОЙЛС ЕООД има богат опит в търговията на различни марки смазочни продукти, датиращ от 1993 г. От 2000 г. фирмата е вносител на германските автомобилни и индустриални масла KUTTENKEULER LUBRICANTS и FINKE MINERALOLWERK, както и дистрибутор на моторните и индустриални масла BP, SHELL и на индустриалните масла MOBIL.

През последните години фирмата фокусира своeта внимание върху маркетирането и разпространението на висококачествените германски смазочни продукти, производство на KUTTENKEULER LUBRICANTS и FINKE MINERALOLWERK:
- моторни масла за леки, лекотоварни и товарни автомобили;
- масла за селскостопанска и строителна техника(трактори, комбайни, багери, колесни ескаватори и др.);
- трансмисионни масла;
- хидравлични, компресорни и др. индустриални масла;
- антифриз и течност за чистачки;
- греси и други смазочни продукти;

Главен приоритет на фирмата е доставката на висококачествени смазочни материали, които осигуряват подобряване на условията и удължаване на срока за експлоатация на обсужваните машини.

Основни клиенти на фирмата са: български транспортни фирми, машиностроителни фирми с германско участие или ориентирани към европейският пазар, малки и средни предприятия и търговски фирми, автосервизи и магазини, държащи на високото качество на предлаганите продукти и услуги.

ЮНАЙТЕД ОЙЛС ЕООД притежава квалифициран и професионално подготвен търговски и логистичен екип, който организира дистрибуцията и продажбите на моторни и индустриални масла, и антифриз на територията на цялата страна.

 

За „KUTTENKEULER LUBRICANTS“

KUTTENKEULER LUBRICANTS е марка германски моторни масла завоювала известност с изключително високо качество на предлаганите продукти.

Фирма KUTTENKEULER GmbH е основана от Heinrich Kuttenkeuler през 1924 г. Днес групата KUTTENKEULER включва няколко предприятия с централа в Кьолн /Германия/.

Основната дейност на групата предприятия KUTTENKEULER включва търговия на едро с горива и масла. Фирмата притежава петролни бази и собствена верига, включваща над 50 бензиностанции.

Фирмата фокусира своeта внимание върху производството, маркетирането и разпространението на собствени марки смазочни продукти:
- моторни масла за леки, лекотоварни и товарни автомобили;
- масла за селскостопанска и строителна техника(трактори, комбайни, багери, колесни ескаватори и др.);
- трансмисионни масла;
- хидравлични, компресорни и др. индустриални масла;
- двутактови и четиритактови мотоциклетни масла;
- спирачна течност и други смазочни продукти;
- антифриз и течност за чистачки.

През 2007 г. KUTTENKEULER груп отвори нова фабрика за производство на антифриз и течност за чистачки и се нареди на второ място в Германия и на едно от първите места в Европа по производство на антифриз.

KUTTENKEULER разработва моторни масла по последните спесификации на производителите на леки и товарни автомобили: BMW. Mercedes Benz, Ford, VW/Audi, MAN, Volvo, Scania и други.

KUTTENKEULER доставя висококачествени синтетични, полусинтетични и минерални моторни и трансмисионни масла чрез своята дистрибуторска мрежа в над 30 страни в Европа и Азия.

По подробна информация за дейноста KUTTENKEULER GmbH може да се получи на: www.kuttenkeuler.de.

За Martechnic GmbH

УРЕДИ ЗА АНАЛИЗИ

„Юнайтед ойлс” ЕООД е официален представител на немската фирма Martechnic GmbH – Хамбург.

Martechnic GmbH е един от водещите производители на портативни измервателни уреди за анализ на нефто-продукти, които позволяват веднага и на място да се проверяват качествата на горива, смазочни масла и хидравлични течности. Произвежданите от компанията измервателни уреди дават възможност да се оценяват най-важните за безаварийна работа на машините характеристики на горивото и смазочните материали: съдържание на вода, вискозитет, алкалност, киселинно число, наличие на твърди чистици, пламна температура и др. Своевремената оценка на тези показатели има не само голямо практическо значение за безаварийната работа на механизмите, но и голям икономически ефект при определяне на необходимите ремонтни дейности и намаляване на загубите от престоя на машините поради аварийни ремонти.

Портативните измервателни уреди на Martechnic GmbH са лесни за експлоатация и дават на инженерите и операторие независимост и сигурност, каквито не могат да бъдат постигнати с помощта на външни лабораторни анализи. По тези причини измервателните уреди на Martechnic GmbH намират много широко приложение и най-вече на такива места, където инженерите трябва да разчитат предимно на своята екипираност и самостоятелна експертиза. Сред купувачите на измервателните уреди на Martechnic GmbH са корабни компании, военно-морски сили, електро и топло централи, нефтени компании, преработващи предприятия, железопътни компании, минни и конструкторски компании, фирми за подръжка на асансьори, елеватори и друга подемна техника и други.

Повече информация за продуктите на Martechnic GmbH може да получите на: http://martechnic.com.

За „FINKE OIL“

Фирма Finke Mineralolwerk GmbH е основана в Германия през 1884г. от Емил Финке с предмет на дейност производство и търговия с горива и минерални масла.

Бурното развитие на индустрията в краят на 19 век и вначалото на 20 век води до неочакван ръст в потреблението на смазочни материали и в навечерието на 1-та световна война фирмата представлява вече процъфтяващо средно-голямо предприятие.

Фирмата оцелява през двете световни войни. От средата на 50-те години на 20-ти век започва нов этап в нейното развитие и разширяване на производството с увеличаване на производствените мощности, въвеждане на нови технологични линии за разфасоване и бутилиране и изграждане на клонове и бази в различни части на Германия. През този период фирмата намира и своите първи партньори извън пределите на Германия и започва износ на продукцията, първоначално за Чехословакия, Румъния и Турция.

Днес продуктите на компанията с търговската марка AVIATICON се разпространяват в почти всички страни от Европа и Азия.

Петролната компания Finke Mineralolwerk GmbH произвежда и предлага богата гама висококачествени синтетични, полусинтетични и минерални смазочни продукти:
- моторни масла за автомобили, трактори, мотоциклети, за железопътен и за воден транспорт
- масла за селскостопанска и строителна техника(трактори, комбайни, багери, колесни ескаватори и др.);
- трансмисионни масла
- хидравлични, вретенни, циркулационни, турбинни, редукторни, компресорни, хладилни, трансформаторни, текстилни, топлоносителни и други индустриални масла
- смазочно-охлаждащи течности
- масла за защита от корозия, почистващи препарати, антифриз и други продукти за зимна защита
- греси
- масла за пневматични инструменти, масла за вакуум помпи, масла за направляващи (паралели) на металорежещи машини, аерозоли,различни видове биоразградими продукти и много други продукти.

За повече информация: www.finke-oil.de

 

 

 

2012-2015 © ИМедия Консулт ЕООД