ЮНИОН – ИВКОНИ ООД

 

София, бул. Княгиня Мария Луиза № 102
029890000, 029891111, 070018282
office@union-ivkoni.com
 http://www.union-ivkoni.com

 

 

 

 

 

 

3 пъти поред автобусна фирма на годината!

Транспортно – туристическа компания “Юнион Ивкони” стартира своята дейност през 1992 г. Фирмата е специализирана в автобусен транспорт в страната и чужбина, както и в областта на туристическите услуги, като към момента е водеща фирма в своя бранш. Компанията предлага ежедневен автобусен транспорт до над 150 града в Европа, включително в Австрия, Англия, Португалия, Франция, Испания, Германия, Италия, Белгия, Холандия, Словакия, Чехия, Гърция и Словения. “Юнион Ивкони” осъществява ежедневни курсове до над 100 града в България. От 2004 година изпълнява по концесионни договори със Столична община градски линии, които към момента са по маршрути с номера 27, 74, 150.

Средногодишният пробег в километри по направления възлиза на: 10 800 000 км – международен транспорт; 12 507 936 км – междуградски транспорт; 2 500 000 км – градски транспорт.

Фирмата ни разполага с една от най-модерните материално – технически бази в България. Имаме 15 офиса в София и над 100 в България и Европа, освен това работим в партньорство с множество билетни центрове, туристически агенции и т.н., както в страната, така и в чужбина. Сервизните ни бази са оторизирани за гаранционна и извънгаранционна поддръжка на автобусите.

Ангажирания във фирмата персонал наброява над 710 души. “Юнион- Ивкони” ООД, разполага със собствена автобаза, разположена върху два терена на отстояние около 500 м. един от друг. Едната автобаза се простира върху осем декара, като включва разгъната застроена площ (сервизни помещения) в размер на 900 м2.

Втората автобаза се простира върху площ от четиринадесет декара, където е ситуирана сграда с разгъната застроена площ в размер на 1200м2.

ЮНИОН-ИВКОНИ е официален превозвач на “Пирин Фолк”, “Планета”, на фестивали за хора със специфични потребности, шоупредаванията “Ясновидци”, “Биг Брадър” и “Мюзик Айдъл” и др.

 

 

УСЛУГИ:
  • Онлайн продажби

ПЪТУВАНЕ В СТРАНАТА – виж повече!

МЕЖДУНАРОДНО ПЪТУВАНЕ – виж повече!

 

  • Промоции и отстъпки

Промоции и отстъпки за междуградски пътувания:

1. Online отстъпка – 10% от редовната цена на билет;

2. Групова отстъпка от 3 до 7 човека – 15% отстъпка (важи за съответната група пътуващи при условие, че не използват други отстъпки и пътуват еднопосочно или двупосочно с еднакви дата и час на тръгване и връщане);

3. Групова отстъпка над 7 човека -20% отстъпка (важи за съответната група пътуващи при условие, че не използват други отстъпки и пътуват еднопосочно или двупосочно с еднакви дата и час на тръгване и връщане);
* Билети издадени с друга отстъпка, не участват в образуването на група.

4. Отстъпка за клиенти притежаващи клубна карта на „Vivacom” – 10% отстъпка (важи само за притежателят на съответната карта);

5. Отстъпка за клиенти притежаващи карта на ПОД „Бъдеще” – 10% отстъпка (важи само за притежателят на съответната карта);

6. Отстъпка „втора посока” (важи в рамките на 7 дни по същото направление, при предоставен билет закупен на редовна цена в първата посока) – 10% отстъпка.

7. Деца до 7 ненавършени години към датата на пътуване – пътуват безплатно с право на седящо място (необходимо е да се представи документ за удостоверяване на възрастта, както при взимане на билет, така и по време на пътуването)-за документ се приемат и копия на съответните;

8. Деца до 12 ненавършени години към датата на пътуване – 50% отстъпка от цената на билета (необходимо е да се представи документ за удостоверяване на възрастта, както при закупуване на билета, така и по време на пътуването)-за документ се приемат и копия на съответните;

* Отстъпките за деца до 7 год. и до 12 год. възраст са семейни отстъпки и не важат при групови пътувания.
** Деца до 14 год. ненавършени пътуват задължително с придружител.

9. Международна отстъпка – 15% от цената на билета по вътрешни линии (важи след представяне на билет за международно пътуване; важи само в деня на заминаване за чужбина или връщане от чужбина)

10. Студент/ученик – 10% отстъпка (валидна за лица до 26 години ненавършени)

11. Пенсионер – 10% отстъпка (валидна за лица навършили 60 години); в това число инвалиди – след представено ТЕЛК решение (допуска се и копие).

* При назначени извънредни автобуси, следните отстъпки не могат да бъдат използвани:
- Отстъпка за клиенти, притежаващи карта Vivacom;
- Отстъпка за клиенти, притежаващи карта ПОД Бъдеще;
- Групови отстъпки.

 

Клиентска карта с прогресивна отстъпка

1. Настоящата карта дава права за отстъпка само на притежателя й.
2. Намаленията от редовната цена на билета, в периода на валидност, са:

  • 1-во пътуване -10 % отстъпка,
  • 2-ро – 20%,
  • 3-то – 30%,
  • 4-то – 40%,
  • 5-то и всяко следващо- 50%.

Прогресивната отстъпка не може да се комби¬нира с други отстъпки, предлагани от дружеството.

3. Посочените в т. 2 отстъпки са приложими само при покупка на билет „он-лайн” или в някой от официалните ни офиси. Притежателят на кар¬тата се легитимира с документ за самоличност. Картата е невалидна при покупка на билет в автобуса.

4. Пътуванията в страната водят до увеличение на отстпките по вътрешни линии, а пътуванията в чужбина – по международни линии.

5. Карта Ви дава и 10% НЕПРОГРЕСИВНА отстъпка от редовните цени на продуктите на „Уни Холидейс”- туристическата марка на Юнион Ивкони.

6. Картата може да се поднови след изтичане на срока й, само с подаване на ново заявление в някой от офисите на Юнион Ивкони.

* Картите се получават от офисите на фирма „Юнион Ивкони“ООД след попълване на заявление за издаване на карта.

** На прогресивна отстъпка подлежат пътувания, чиято еднопосочна стойност е над 5,99 лева преди намалението. За всички пътувания, чиято базова цена е под горепосочената, отстъпката няма да подлежи на прогресия.

*** Промоцията е валидна до изчерпване на наличните количества.

 

 

  • Автобуси под наем

ЗАЯВКА ЗА НАЕМАНЕ НА АВТОБУС

Предлагаме Ви автобуси под наем. Тук можете да проверите класовете автобуси, които предлагаме или да ни изпратите заявка за наемане на автобус.

 

 

 

ОФИСИ НА ЮНИОН-ИВКОНИ – виж!