ЯКИМО ЛОГИСТИК ЕООД

Сопот, ул. Генерал Ямаков 1
0887357260
yakimo.logistics@yahoo.com
https://yakimo.eu/

 

 

 

 

 

 

 

Ние сме ЯКИМО… и сме основани през далечната 1996г. в град Сопот. Спечелили име на надеждни партньори сред своите контрагенти, ние бързо и динамично успяваме да разрастнем дейността си и към 2016г. вече обединяваме в холдинга си четири компании – „ЯКИМО ЛОГИСТИК“ ЕООД, „ЯКИМО КОНТРОЛ“ ЕООД, „ЯКИМО АГРО ИМПОРТ“ ООД и „ТИТАН КАРЛОВО“ ЕООД. Основен предмет на дейност на дружествата ни е международен превоз на товари, превоз на пътници и извършване на изкопни дейности и услуги със строителна механизация.

Наш приоритет е изключително високо ниво на предлаганите от Нас услуги, а за да удовлетворим нуждите на нашите клиенти, ние разполагаме с разнообразен автопарк и гъвкавост на възможностите за транспорт. За това разчитаме на утвърдени имена в бранша като „Volvo“, „SCHMITZ Cargobull“, „Mercedes-Benz“, „SETRA“, „CASE Construction“ други.
УСЛУГИ:
Товарен транспорт

„ЯКИМО ЛОГИСТИК“ ЕООД е логистична компания, занимаваща се с международен превоз на товари в страната и чужбина. Гъвкавостта и индивидуалният подход ни помагат да предоставяме отлични логистични услуги на нашите клиенти. Разполагаме с ЕКМТ/СЕМТ разрешителни и предлагаме висококачествен сервиз за кръгови курсове в България и Европа.

Нашите шофьори са известни със своето внимателно, икономично и ефективно шофиране, с минимален 5 годишен опит в професията.

„ЯКИМО ЛОГИСТИК“ ЕООД притежава съвременни авто-композиции за международен и вътрешен транспорт. Автопаркът ни е снабден с последни модели влекачи на марката „VOLVO“, както и полуремаркета „SCHMITZ CARGOBULL“ – с възможност за корекция на височината и притежаващи XL сертификат за подсилена конструкция. Използвайки екосъобразни системи за нашите операции, 100% от влекачите ни разполагат с най-щадящата и последна технология за опазване на околната среда – EURO 6.

Във връзка с удобството и сигурността на нашите клиенти, персонала и шофьорите, комуникацията с всички транспортни средства се извършва посредством GPS и GPRS система, позволяващи постоянно наблюдение на целия автопарк, навременна намеса при инциденти, както и гласова връзка с шофьорите, когато е необходимо.

 

 

Превоз на пътници

„ЯКИМО КОНТРОЛ“ ЕООД е транспортна компания, която извършва превози на пътници в страната и чужбина. Фирмата разполага с лиценз за международен превоз на пътници и отговаря на необходимите европейски изисквания и стандарти за безопасност.

Автопаркът ни разполага с нови луксозни от 20 до 57-местни автобуси „Mercedes-Benz“ Tourismo и „SETRA“ – ЕВРО 4; ЕВРО 5 и ЕВРО 6. Оборудвани с всичко необходимо за комфорта и безопасността на нашите пътници, а именно:

-   Климатик
-   DVD, CD
-   Хладилник
-   Кафе автомат
-   Микрофонна уредба
-   WC
-  Колани на всички седалки

Услуги с автобусен транспорт:

-  Екскурзии в България и чужбина
-  Трансфер на пътници
-  Наем на автобуси и минибус за специални събития
-  Специализиран превоз на пътници по договор
-  Училищен превоз

 

 

 

Изкопни дейности

Фирмите „ТИТАН КАРЛОВО“ ЕООД и „ЯКИМО АГРО ИМПОРТ“ ООД са специализирали своите дейности в услугите със строителна механизация, товарен транспорт и доставка на строителни материали. От изключително важно значение за нас и нашия екип е да отговорим изцяло на нуждите на своите клиенти. В динамично развиващият се строителен бизнес, за нас важно значение преди всичко имат:

-  Поддържането на отлично качество на услугите
-  Професионално, колегиално и коректно отношение с партньорите ни
-  Бързина и ефективност при изпълнение на възложените проекти и техните срокове
- Поддържането на нова и съвременна строителна механизация с проверено и гарантирано качество
- Квалифицирани специалисти с дългогодишен опит
-  Авторитет и утвърдено име сред строителните компании и предприемачи

Извършвани дейности:

- Изграждане на ВиК канализации – чиста и мръсна вода
- Почистване, подравняване и настилане на терени
-  Насипване на инертни материали
- Изграждане и подравняване на пътища
-  Доставяне на инертни и други строителни материали с подходящ транспорт

Услуги със строителна механизация:

Услуги с багери:
Колесни багери:
CASE CX168 – 18.5t – въртящ се 360°
Верижни багери:
CASE CX80С – 8t – въртящ се 360°
CASE CX26B – 2.7t с гумени вериги
       Комбинирани багери:
CASE 695ST
CASE 580ST
Оборудване
вилици
чук – бързосменник
стандартна кофа
Отваряема кофа „4 в 1″
Кофи с ширина – 30см; 60см; 80см; 90см; 100см (шкарпова)
Услуги с челни товарачи:
CASE SR250 – 3.5t (оборудване – вилици; стандартна кофа; отваряема кофа „4 в 1″)
CASE SR130 – 2.5t (оборудване – стандартна кофа)
Услуги с валяци:
DYNAPAC 142 – 4.2t (двубандажен с оросяване)
Услуги с тежкотоварен транспорт:
Самосвали:
Четириосни – SCANIA 124C – 15м3
Триосни – SCANIA 113H – 10м3 (двустранно/тристранно разтоварване)
Двуосни – IVECO; SCANIA; VOLVO; MAN; STEIR – 8м3 (тристранно разтоварване)
Пътна помощ:
MERCEDES-BENZ 711D – до 3.5t
VOLVO FH12 – до 15t

 

Служителите ни са на разположение 24/7, за да предоставят бързо компетентно и професионално обслужване . Стремим се непрекъснато да подобряваме дейността си, за да отговорим на нарастващите изисквания на нашите клиенти и бързо развиващата се среда.